📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A może jednak tak?
Myślałem, że to jakiś spiderman na ścianie wisi, a to po prostu chujowy kamerzysta...
Jebany głupi koń. Konie są tępe jak gnat. Słyszałem te legendy o domniemanej mądrości, ale częściej zdarza się słyszeć piękny złamany kręgosłup albo tak jak tu. W pizdu na salami
zmarnowałem 22 znaki
To młoda sroka, dobrze tak kurwie, bo w naszym ekosystemie są to szkodniki. Wybijają wróble i sikorki.
Ale koń swoją drogę tępy, nic nowego.
Ale koń swoją drogę tępy, nic nowego.
A ja tam uważam, że to prawdziwy sadolowy konik.
Obczaił ptaszka na ziemi, obczaił że nagrywane, spojrzał wymownie w dół ostatni raz i nadepnął w nadziei na mocny materiał. Nie jest głupi, tylko zwyczajnie nie spodobał mu się ptaszek, a główna na sadolu już owszem.
Obczaił ptaszka na ziemi, obczaił że nagrywane, spojrzał wymownie w dół ostatni raz i nadepnął w nadziei na mocny materiał. Nie jest głupi, tylko zwyczajnie nie spodobał mu się ptaszek, a główna na sadolu już owszem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów