18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
T3RMINATOR 2018-08-11, 1:44 5
Pitbull tego kolesia atakował weterynarza na obserwacji i nie wyciągnięto wniosków. Co do jasnej ciasnej ja się pytam!?
Ja bym to zaraz na miejscu weterynarza wykastrował i byłby spokój
Zgłoś
nelbox 2018-08-11, 3:31 138
@up
a niby w czym pomoże wykastrowanie weterynarza?
Zgłoś
Soros_Bóg 2018-08-11, 4:01 7
Przestanie się rzucać na pit bulle
Zgłoś
yeahbunnycoolphone 2018-08-11, 7:45 3
Pitbul Seba nie ma litosci dla osiedlowych leszczy!
Zgłoś
orion123123 2018-08-11, 8:36 9
Nie lubie krzywdzić zwierząt! mało to nie pozwoliłbym na krzywdzenie przez kogo innego ale jeśli ktoś wychował zwierze na agresywne to jest z winy człowieka i jeśli zwierze atakuje innych to nadaje się tylko do odstrzelenia. W sumie sam bym go zajebał gdyby spróbował mnie zaatakować.

Kiedyś dostaliśmy psa od koleżanki mamy i pies był naprawdę wporzo ale miał jedną wadę jak się mu dawało żreć to zaczynał być agresywny, warczał i próbował ujebać każdego możliwego członka rodziny który był obok. Bez podawania jedzenia pies do rany przyłożyć.

Moja mama zapytała koleżanki dlaczego taki jest a ta z uśmiechem na twarzy... No bo jej mąż jak dawał mu żarełko to najpierw mu brał miske, pies dostawał ostry wpierdol i pozniej dawał mu tą miske spowrotem. Od tak z psa zrobił się agresor, koniec końców pies wylądował w schronisku ponieważ moja 18 siostra była wtedy mała i matka się bała ze coś jej zrobi. Nie znam dalszych losów psa ale wiem że jak koleś w schronisku dawał mu żarełko to pies sie tak wkurwił że przegryzł mu specjalne buty co go chroniły. Pies rasy rottweiler.

Nie często tu piszę posty ale jestem tego zdania że to nie wina zwierzaka tylko człowieka, to człowiek biorąc zwierze bierze na siebie odpowiedzialność której jak widoczniej nie umiał opanować, dlatego z psa wyrosło bydle, wiadomo pitbule mają swoje za uszami też nie wiadomo co im odpierdoli ale jeśli ma się cierpliwość to można z psa zrobić anioła, mówi wam to miłośnik zwierząt który wpierdala mięso codziennie.

W innym przypadku takie agresory psy czy inne zwierzęta sam bym je odstrzelił najchętniej bo one i tak mają zepsutą psychike przez swoich właścicieli, co innego porzucony piesek z złamanym sercem a co innego maltretowany.

i chuj.
Zgłoś
spinaczel 2018-08-11, 8:37 45
na pewno owczarek prowokował, pitbull był 100% tresowany i po szkoleniu, więc to bezpieczny pies. A Owczarek? Niemiecki? Ile razy niemcy nas zaatakowali?

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
woytasw 2018-08-11, 8:46 4
To był owczarek podhalański -bo z Nowego Sącza
Zgłoś
hellbwoi 2018-08-11, 8:54 27
Jestem ekspertem od zwierząt... zarówno pies jak i właściciel do uśpienia.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-08-11, 9:25 8
Ja uważam, że powinien być zakaz posiadania niektórych ras psów.
Skoro owczarek nie potrafi się obronić przed Pitbullem to powinien być zakaz posiadania owczarków
Zgłoś
~Velture 2018-08-11, 9:27 8
usztafe napisał/a:

I czekam na komentarze wszelkiej maści znawców psów.

Jako jedyny ekspert od psów na sadolu powiem, że w tej sytuacji należałoby rozważyć przymusową eutanazję właściciela oraz zajebanie psa z miejsca.

Swoją drogą to kurwa kto był właścicielem? Ten gruby co na końcu trzymał psa czy ten bez koszulki co się srał podejść do psa?
Tak czy srak to stopień zaangażowania właściciela do przerwania tej akcji był zajebisty... No po prostu porównywalny do murzyna w usa opiekującego się własnymi dziećmi...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
C................n 2018-08-11, 9:58 33
Pitbull to pies wyhodowany do mordowania innych psów. Już sama nazwa przecież pochodzi od dołu, w którym od dawien dawna organizowano walki takich psów. Pit fight.

Jeśli nawet jest mniejszość tych psów, które udało się właścicielom wychować, to i tak większość zaważa na ocenie całej rasy... A kto zna te psy, ten dobrze wie, że nawet najlepiej ułożonemu pitbullowi może po prostu odjebać, bo na przykład ma zapalenie ucha i nerwy mu puszczają.

Więc sorry, miłośnicy piesiuniów, ale pitbulle wszystkie powinno się zarżnąć i zakończyć historię tej zbędnej rasy.
Zgłoś
Gilera1231 2018-08-11, 10:49 2
To nie jest owczarek niemiecki
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-08-11, 11:21 4
jak by straż miejska i policja dopierdoliła z 1tyś zł mandatu z prowadzanie bez kagańca by by spokój
inna sprawa, po co trzymać psy? przecież to tylko problem z tym.
w takiej sytuacji jak tu bym go po prostu udusił go jego własną smyczą albo podciął mu gardło, tak wiem nie każdy ma czym, a kobietą wyprowadzającym swoje pupile polecam gaz zabierać na spacery najlepiej w żelu

Zgłoś
mygyry 2018-08-11, 11:37 3
Przecież on się tylko bawi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów