ps. moim zdaniem powinno zakazać się hodowania tej rasy. Niezbyt mnie to interesuje że 1 na 100 przypadków ma dobrego właściciela który potrafi go wychować. Większość widać co robi :|
ps. moim zdaniem powinno zakazać się hodowania tej rasy. Niezbyt mnie to interesuje że 1 na 100 przypadków ma dobrego właściciela który potrafi go wychować. Większość widać co robi :|
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem czy jestes swiadom, ale wlasnie napisales ze tylko 1 na 1000 pitbulli jest normalnych wraz z ich"normalnymi" wlascicielami, pozostale 999 to mordercy ktorzy regularnie atakuja ludzi
pitbulle to bardzo madre psy do ktorych posiadania prawo powinni miec jedynie ludzie majacy zrobione odpowiednie testy psychologiczne, gdyz nikt ze slaba psychika nie powinien brac na wychowanie tej i zadnej z innych niebezpiecznych ras psow
nie wiem czy jestes swiadom, ale wlasnie napisales ze tylko 1 na 1000 pitbulli jest normalnych wraz z ich"normalnymi" wlascicielami, pozostale 999 to mordercy ktorzy regularnie atakuja ludzi
95% osób posiadających te psy to przygłupy z osiedla w ortalionach które nie potrafią zapanować nad tą niebezpieczną zabawką.
Jak ktoś się tak bardzo jara tymi psami - spoko, niech sobie je hoduje we własnym domu za miastem. A niech nie wkurwia innych ludzi. Nie wiem jak Ty ale ja nie lubię przechodzić na drugą stronę ulicy/schodzić psu z drogi, ale czasami muszę bo nie chce być ujebany w nogę czy nie wiadomo gdzie bo akurat 'piesek' miał zły humor czy tam właściciel cipa i nie wychował.
Takie psy to psy które mają JEDNEGO pana, córka, żona, mąż etc. to niższe osobniki w stadzie, przeszkadzają w dojściu do pana,-trzeba zlikwidować.
Jak dla mnie ok, możesz mieć takiego psa, pod warunkiem posiadania zezwolenia (wystawiane na podstawie najprostszych i najskuteczniejszych badań psychologicznych). Brak zezwolenia- konfiskata psa i palulu na wieczność u weterynarza. {;os ścisła kontrola hodowli.
Przez ludzi idiotów takie sytuacje mamy.
@quindzal, jamnik to pies tropiący króliki i lisy idioto a nie mający uczestniczyć w walkach, spróbuj oderwać od ręki gryzącego Cie pitnula i jamnika, zobaczymy czy dalej będziesz rozkminiał "toki rozumowania". Pitbull mojego kumpla (pocieszny, łągodny i mało mu dupa nie odpadnie z radości jak mnie zobaczy) kiedyś na imprezie troszke się nudził i przegryzał butelki po piwie/winie/wódce. Wyobraźmy sobie co zostanie z ręki człowieka po takim spotkaniu.
Takie psy to psy które mają JEDNEGO pana, córka, żona, mąż etc. to niższe osobniki w stadzie, przeszkadzają w dojściu do pana,-trzeba zlikwidować.
Jak dla mnie ok, możesz mieć takiego psa, pod warunkiem posiadania zezwolenia (wystawiane na podstawie najprostszych i najskuteczniejszych badań psychologicznych). Brak zezwolenia- konfiskata psa i palulu na wieczność u weterynarza. {;os ścisła kontrola hodowli.
do kurwy nędzy, gdzie napisałem, że miał uczestniczyć w walkach?
skoro tamten cymboł generalizuje, że każdy pies z ras uznawanych za niebezpieczne jest urodzonym mordercą, to ja nie czuję się w obowiązku wyjaśniać Ci, co miałem na myśli, czytanie ze zrozumieniem się kłania.
ps. uczą tego gdzieś w podstawówce...
i za wiki
Jamnik (niem. Dackel) – jedna z ras psów pochodząca z Niemiec. Niemiecka nazwa oznacza w dosłownym tłumaczeniu "borsuczy pies", etymologia nazwy związana jest z jego zbliżoną do borsuków budową oraz wykorzystywaniem tej rasy do polowania na zwierzęta ryjące nory.
@up. pewnie jesteś 15 letnim drechem który spuszcza się na widok tej rasy. powiem Ci jedno, jesteś popierdolony jeżeli tak jest.
5:40 kurwa co za głupia baba! zamiast kopać psa to ona rękami macha jak jebany pingwin
2:44 jedyne słuszne zachowanie człowieka w takiej sytuacji
@up. pewnie jesteś 15 letnim drechem który spuszcza się na widok tej rasy. powiem Ci jedno, jesteś popierdolony jeżeli tak jest.
sądząc po Twojej wypowiedzi, to sam jesteś zdrowo pojebany.
można wychować chiuaua(tak, mam na myśli tego szczura) na morderce, który każdemu rzuci się do gardła(pomijam jego możliwości ) a można z mastiffa zrobić przytulankę...
wszystko zależy od właściciela, i zwierze nie jest winne temu jak i przez kogo zostało wychowane!
Jak zawsze wikipedia, stary rozśmieszyłeś mnie jak cholera. Widać że Twoja wiedza o łowiectwie to mniej niż 0, po pierwsze na borsuki się nie poluje (gat. chroniony), po drugie jamniki wyganiały z nor (nora ma więcej niż 1 wyjscie więc w jedno chyc jamniczka, koło pozostałych myśliiwi- borsuczek chodu drugim wyjściem bo coś mu się po chałupie tarabani a tu bęc) a nie polowały (swoją drogą borsuk to taki sporawy skurwiel który pazurami takiego jamniczka by rozerwał). Więc teraz króliki i lisy pozostały.
Gratuluje właścicielom psów "ras agresywnych" za dobre utrzymanie pieska, ale niestety tak już świat skonstruowany że głupich więcej niż mądrych. Reszta rozumie się samo przez się.
A i jeszcze jedno, @quindzal nie sprawdzaj sposoobów antykoncepcji przez internet bo się jeszcze rozmnożysz. Poza tym poczytaj o układaniu psów, predyspozycjach i tendencjach w PROFESJONALNEJ literaturze a nie w wikipedii, może trochę przemyślisz sprawe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów