ps. moim zdaniem powinno zakazać się hodowania tej rasy. Niezbyt mnie to interesuje że 1 na 100 przypadków ma dobrego właściciela który potrafi go wychować. Większość widać co robi :|
ps. moim zdaniem powinno zakazać się hodowania tej rasy. Niezbyt mnie to interesuje że 1 na 100 przypadków ma dobrego właściciela który potrafi go wychować. Większość widać co robi :|
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam chętnie bym ustrzelił takiego
Pitbulle tylko do odstrzału razem z resztą ras psów niebezpiecznych i agresywnych.
a po 2 to moda na pitbule i amstafy juz minela,teraz jorki,shitsu i inne mini długowłosowce sa na topie
Zawsze twierdziłem, że każdy pies w odpowiednich rękach może być wychowany jak tylko się chce. Sam mam sznaucera małego i on bawi się z bullterrierem (ahh ohh jakie groźny psy) sąsiada. Bawi się na tej zasadzie, że bullterrier się co chwila poddaje, a jak się do niego podchodzi to pierwsze co robi to daje brzuch do drapania. Zabijaka kurwa, faktycznie.
Są psy trudniejsze do wychowania i są łatwe do wychowania. Psy ostre trzeba umieć trzymać krótko, a będzie można na takim "czworonożnym mordercy" niemowlaka sadzać, żeby na piesku pojeździł. No chyba, że opinię wydają osoby, które psa nie mają, ale w internecie to dość powszechne pierdolić o rzeczach. o których się pojecia nie ma.
Miałem kiedyś kumpla co dostał takiego durnego psa, po tygodniu zerwałem z nim kontakt dla własnego bezpieczeństwa, a on chyba jeszcze żyje (chyba).
Pitbulle głupie?! Jak właściciel baran to trudno, żeby pies był bystry.
Zawsze twierdziłem, że każdy pies w odpowiednich rękach może być wychowany jak tylko się chce. Sam mam sznaucera małego i on bawi się z bullterrierem (ahh ohh jakie groźny psy) sąsiada. Bawi się na tej zasadzie, że bullterrier się co chwila poddaje, a jak się do niego podchodzi to pierwsze co robi to daje brzuch do drapania. Zabijaka kurwa, faktycznie.
Są psy trudniejsze do wychowania i są łatwe do wychowania. Psy ostre trzeba umieć trzymać krótko, a będzie można na takim "czworonożnym mordercy" niemowlaka sadzać, żeby na piesku pojeździł. No chyba, że opinię wydają osoby, które psa nie mają, ale w internecie to dość powszechne pierdolić o rzeczach. o których się pojecia nie ma.
Haha dobra, żyj sobie z nim w mieszkaniu sam na sam, do ludzi nie wychodź. Przynajmniej Ciebie zagryzie, czego Ci życzę z całą mocą
@up wszyscy idioci wyjezdzajacy na rase, posiadajacy rzetelne informacje z komentarzy na yt, tvn'u, faktu, czy skad tez je bierzecie :') :
Psa rasy agresywnej moim zdaniem mozna porownac do marki samochodu jakim jest BMW - pomimo, ze auto samo w sobie jest swietne, to posiada niechlubna opinie przez idiote, ktory siada za kierownica.
Tak samo jest w wiekszosci przypadkow psow tejze rasy.
"Wezme, bo ladnie wyglada na obrazku" "Bedzie szacun na dzielni" itd itp.
Tak wiec chuj wam na imie nieuki.
Nie wiem, to sie nie wypowiadam.
Czy to takie trudne ?
Pitbulle nadają się jedynie do zabijania, już lepiej mieć jamnika i jakiś z niego pożytek, niż pitbulla który zaatakuje kogoś lub coś i masz przejebane do końca życia.
Miałem kiedyś kumpla co dostał takiego durnego psa, po tygodniu zerwałem z nim kontakt dla własnego bezpieczeństwa, a on chyba jeszcze żyje (chyba).
możesz nie wiedzieć, ale jamnik to pies myśliwski. Idąc zgodnie z Twoim tokiem rozumowania powinien nadawać się tylko do zabijania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów