18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pitbull- przesłuchanie
KetchupLudojad • 2010-09-07, 16:40
"... ale jak wiertarką?"
cz.1

cz.2

Szukajka nie znalazła.
Zgłoś
hanysoski 2010-09-07, 16:58 7
Stary miał fajne nasadki ... pomogły buahahahah

... lubisz to suko ...
Zgłoś
szefooo 2010-09-07, 18:13 31
No faktycznie jak sie ma dobre nasadki to nic tylko starej w szyje wkręcać.

ironią w ryj
Zgłoś
czarnyrlz 2010-09-07, 18:17 1
Nie oglądaliście Pitbull'a :O
Zgłoś
L................G 2010-09-07, 18:44 4
W każdym odcinku są takie kultowe akcje

Dobry serial!
Zgłoś
wubepe 2010-09-07, 19:09
o ja jebie.... jakbym siebie słyszał... tylko ja mimo zmęczenia zniosłem na dól..
Zgłoś
xyz893 2010-09-07, 19:20
Nie znam typa, ale jak dla mnie to tacy jak on powinni grac w największych światowych produkcjach. Nie wspomnę o "M jak miłość" i "W11"
Zgłoś
mblbn 2010-09-07, 19:21 1
"ryś jebany" pewnie z klanu
Zgłoś
tomekkp 2010-09-07, 19:51
Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.
Zgłoś
The Butcher 2010-09-07, 20:07
Tak sztucznego dialogu dawno nie widziałem.

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
EroMedic 2010-09-07, 20:31 9
The Butcher napisał/a:

Tak sztucznego dialogu dawno nie widziałem.

tomekkp napisał/a:

Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.

A jaki ma mieć akcent? Słuchaliście tego co mówił? Toć to nauczyciel angielskiego a nie łysa pała w dresie. Gra osobę porytą na bani i wykształconą. Jaki ma mieć akcent? I jaki ma być dialog? Jedno i drugie do przedstawionej osoby jak najbardziej pasują. No może fakt, że się w tym chwali, zbyt łatwo zaczął opowiadać. Jedyny błąd. I to nie z jego winy a scenariusza. Nie czaje o co wam come one?
Zgłoś
osa007 2010-09-07, 21:00
"Nie dziękuję powiedziałem!" - Ło kurwa jaki stanowczy :o
Zgłoś
Jacek86s 2010-09-07, 22:15
szkoda ze kolejnej serii nie ma ;/
Zgłoś
Hornet 2010-09-08, 19:35
Ale z tymi kornikami to miał rację. Ja wszystkie trupy do szafy wrzucam i czekam aż korniki zeżrą
Zgłoś
j................k 2010-09-08, 21:39 2
"Wszyscy tam sa pierdolnieci tylko ja jestem normalny"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów