📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stary miał fajne nasadki ... pomogły buahahahah
ironią w ryj
o ja jebie.... jakbym siebie słyszał... tylko ja mimo zmęczenia zniosłem na dól..
Nie znam typa, ale jak dla mnie to tacy jak on powinni grac w największych światowych produkcjach. Nie wspomnę o "M jak miłość" i "W11"
Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.
Tak sztucznego dialogu dawno nie widziałem.
tomekkp napisał/a:
Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.
A jaki ma mieć akcent? Słuchaliście tego co mówił? Toć to nauczyciel angielskiego a nie łysa pała w dresie. Gra osobę porytą na bani i wykształconą. Jaki ma mieć akcent? I jaki ma być dialog? Jedno i drugie do przedstawionej osoby jak najbardziej pasują. No może fakt, że się w tym chwali, zbyt łatwo zaczął opowiadać. Jedyny błąd. I to nie z jego winy a scenariusza. Nie czaje o co wam come one?
Ale z tymi kornikami to miał rację. Ja wszystkie trupy do szafy wrzucam i czekam aż korniki zeżrą
"Wszyscy tam sa pierdolnieci tylko ja jestem normalny"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów