📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umarł. Umarł wewnątrz.
Proszę państwa, tutaj mamy z metr pięćdziesiąt i ze dwa miliony piw.
Skurwysyn tyle dobra zmarnować przez swoją głupote .....😢
Piwo to napój żuli. Kulczyk tego nie tykał, mimo, iż był właścicielem żywca i miał udziały w Carlsbergu.
Tylko whiskey 18yo lub champagne.
smc napisał/a:
Piwo to napój żuli. Kulczyk tego nie tykał, mimo, iż był właścicielem żywca i miał udziały w Carlsbergu.
Żeś dojebał whisky to napój żuli którzy myślą że są vipami i umieją dać kupę kasy za 2 zero7 i wychepać gdziekolwiek jak prosiak i nie pamiętać po za tym piwo to nie tyskie, harnaś, tatra, żubr czy romper lub warka
Żeby im dwóch skurwysynów ukradło księżyc!Zabójstwa dzieci,gwałty,samobójstwa...Mogę zrozumieć ale tego nie potrafię
kruszymordziec napisał/a:
Żeś dojebał whisky to napój żuli którzy myślą że są vipami i umieją dać kupę kasy za 2 zero7 i wychepać gdziekolwiek jak prosiak i nie pamiętać po za tym piwo to nie tyskie, harnaś, tatra, żubr czy romper lub warka
Mój drogi, pisałem o whiskey, a Ty raczysz mnie opowieściami o whisky. To nieporozumienie kładę na karb późnej pory oraz niekorzystnej aury za oknem. Ta pogoda doprawdy jest męcząca, czyż nie?
Geraldinio napisał/a:
są o wiele gorsze dramaty, ale trzeba żyć dalej...
Jaki dramat? Widzialem raz podobną akcję, okoliczni smakosze caly tydzien dopijali to, co zdazyli 'uratować' 😅
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów