Nie sadystyczne, ale warte uwagi. Ojciec specjalnie dla kota stworzył drzewko z domkiem pod sufitem ( tak, kot nauczył się i tam śpi, w środku ma koc żeby było miękko ). Stworzone od zera, jedyne co kupione to elementy ozdobne i wykończenia. Czas i pomysł - mój ojciec. Dowód na to, że nie trzeba wydawać fortuny aby mieć coś wyjątkowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
erniii napisał/a:
Ja pierdolę, tyle pracy dla jakiegoś jebanego sierściucha
ty pewnie jedyne co dla jakiegoś zwierzaka potrafisz zrobić, to zwalić kompa przed komputerem lamusie
Wszystko fajnie, ale żeby zabarykadować drzwi do szafy dla jakiegoś sierściucha ...
Najpierw dałem piwko za ciekawy materiał z własnych zasobów (chociaż nie na harda) a później zacząłem oglądać komentarze, żeby pośmiać się z cisnących "Tru-sadystów" (pisowna celowa).
Fajny pomysł, muszę pomyśleć nad czymś podobnym dla swojego sierścia, bo wykonanie widzę dość proste, a efekt ciekawy Sądząc po tym, co zrobiliście dla sierściucha, to nigdy jebany nie był, a niektórym współczuję nieszczęśliwego dzieciństwa, które objawia się w ich komentarzach.
Fajny pomysł, muszę pomyśleć nad czymś podobnym dla swojego sierścia, bo wykonanie widzę dość proste, a efekt ciekawy Sądząc po tym, co zrobiliście dla sierściucha, to nigdy jebany nie był, a niektórym współczuję nieszczęśliwego dzieciństwa, które objawia się w ich komentarzach.
Senatshi napisał/a:
Zrób coś wartego uwagi, a potem pierdol
Idąc Twoim tokiem myślenia to jedynie reżyserzy mogą krytykować filmy?
Fajna sprawa z tym domkiem dla kota, rzekłbym nawet bardzo fajna ale kurwa to nie pasuje do tej strony. Zaraz zaczniecie budy dla psów tu wrzucać
Zrobiłeś niewybaczalny błąd i pokazałeś kota (oraz czyjąś ciężką pracę) na Sadolu, teraz to Cię zjedzą żywcem
fajny kotecki dobrze się czai na pierwszym zdjęciu, jakby wczuwał się w pulsowanie aorty...
Przyznaj sie ile lat cie trzymal w tej szafie zastawionej kocia drabina.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów