Nie sadystyczne, ale warte uwagi. Ojciec specjalnie dla kota stworzył drzewko z domkiem pod sufitem ( tak, kot nauczył się i tam śpi, w środku ma koc żeby było miękko ). Stworzone od zera, jedyne co kupione to elementy ozdobne i wykończenia. Czas i pomysł - mój ojciec. Dowód na to, że nie trzeba wydawać fortuny aby mieć coś wyjątkowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale wstretna chata
drewno fajna sprawa tylko w razie pozaru nie daj bóg przejebane a ogolnie pomysł dobry przynajmniej scian mu nie drapie tylko gałaz ;p
Zajebiste! Łap browara
FUCK. A to sadistic jest czy forum felis catus? Chyba się komuś z kwejkiem pomyliło
Zauważyłem na sadolu pewną zależność między psiarzami i kociarzami, aczkolwiek jak jest post o kocie czy kotach to psiaże spinają dupy żeby im kupa nie poleciała i sami zachowują się jak taki pies cisnąc na kota. Natomiast kociarze widząc materiał gdzie jest coś o psie mają raczej wyjebane (nigdy nie widziałem żeby ktoś mówił 'wypierdol psa, kup se kota')
bo jednak tacy ludzie lubią obie strony. Tak więc do miłośników psów - dorośnijcie i chuj was to obchodzi kto jakie ma zwierze czy kota czy chomika czy kurwa karalucha, każdy ma to co lubi.
bo jednak tacy ludzie lubią obie strony. Tak więc do miłośników psów - dorośnijcie i chuj was to obchodzi kto jakie ma zwierze czy kota czy chomika czy kurwa karalucha, każdy ma to co lubi.
Chodziło mniej więcej o motyw drzewa Jozuego. - turnia.pl/img_galerie_gor/big/40047.jpg ( Tu masz motyw jak to drzewo wygląda ). Ale w praktyce o to, żeby nie było ostrych zakończeń gałęzi, bo czasem jak wracam na bombie to przypierdalam o to głową
Chodziło mniej więcej o motyw drzewa Jozuego. - turnia.pl/img_galerie_gor/big/40047.jpg ( Tu masz motyw jak to drzewo wygląda ). Ale w praktyce o to, żeby nie było ostrych zakończeń gałęzi, bo czasem jak wracam na bombie to przypierdalam o to głową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów