Jest to najlepiej sprzedające się piwo w Stanach Zjednoczonych. Bud Light jest orzeźwiającym piwem o delikatnym chmielowym aromacie. W smaku wyczuwalna jest słodowość. Końcówka jest lekko wytrawna. [/i]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa i tu reklamy?
Ja pierdole.
Ja pierdole.
reklamy reklmami, ale bud to szczyny, a bud light... to w ogóle musi być dramat.
Wrestling1995 banować bo się nic tu nie zmieni
to się jeszcze na dyskietkach przenosiło
Co robi koleś pijący wodę z pisuaru?
???
Próbuje zabić smak Tyskiego!
A co robi koleś trący sobie język papierem ściernym i potem pijący Tyskie?
???
Próbuje zabić smak Bud Lighta!
???
Próbuje zabić smak Tyskiego!
A co robi koleś trący sobie język papierem ściernym i potem pijący Tyskie?
???
Próbuje zabić smak Bud Lighta!
Jest to najlepiej sprzedające się piwo w Stanach Zjednoczonych. Bud Light jest orzeźwiającym piwem o delikatnym chmielowym aromacie. W smaku wyczuwalna jest słodowość. Końcówka jest lekko wytrawna. [/i]
Znawca końcówek się znalazł.
Kurde pamiętam te czasy jak były te reklamy w internetach.
Swoja drogą - nie wiem czy nadal to jest ale kiedyś byl właśnie taki festiwal reklamowy i to właśnie na tą okazję robiło się wyjatkowe reklamy. Później niektóre z nich puszczano w TV
Swoja drogą - nie wiem czy nadal to jest ale kiedyś byl właśnie taki festiwal reklamowy i to właśnie na tą okazję robiło się wyjatkowe reklamy. Później niektóre z nich puszczano w TV
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Byłem w stanach i budlight to nawet w porównaniu do żubra czy tyskiego jest rozwodnionym napojem chmielowym, szczerze nie polecam Magda Gessler
Bud Light to pół litra harnasia we wiadrze wody... i te 3,5% alco xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów