Jak w tytule. Kumpel zrobił piwko, lecz coś poszło nie tak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
e tam pierdolenie, uwarzyłem w tym upale dwa piwa, jedno gotowe - jest świetne, drugie jest w czasie fermentacji - też nie wskazuje na nic złego
Po prostu za dużo cukru do refermentacji. Tydzień dłużej by postało to by były granaty
Jeśli robił je sam to prawdopodobnie dał za dużo cukru do nagazowania, i tak dobrze że nie wybuchły nikomu w ręce
Z cukrem właśnie było wszystko jak w instrukcji. Podejrzewam za duża temperaturę leżakowania... bo rzeczywiście wyszła za duża. A co do granatów piwnych, to też juz przerabiałem. Zajebiście mocno wybucha, jak by ktoś stał metr od butelki szkło wbiło by się w skóre bez problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów