Piesek dostarczył jednym bólu, innym radości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prosił się o zjazd na ryj od momentu jak na to wsiadł. Pies tylko pomógł w przeznaczeniu
Buahahah... Dobry kundelek.
To gówno jednokołowe jest bardziej niebezpieczne od hulajpizd elektrycznych...
To gówno jednokołowe jest bardziej niebezpieczne od hulajpizd elektrycznych...
Myxxer napisał/a:
Oczywiście tłusta cipa nie potrafi kundla upilonować
Zaraz zaraz, to jest droga dla pojazdów jakichśtam, czy chodnik dlka pieszych do kurwy nędzy!
Baronessa napisał/a:
Dobry kundelek.
To nie żaden kundelek, tylko wspaniały, rasowy buldog francuski. Jedna z najdoskonalszych ras psów, praktycznie nie posiada żadnych wad genetycznych jak inne rasowe psy i jest niespotykanie bystry. Cieszy się świetnym zdrowiem i długo żyje.
Juzwa napisał/a:
Zaraz zaraz, to jest droga dla pojazdów jakichśtam, czy chodnik dlka pieszych do kurwy nędzy!
Chodnik jest dla pieszych czy dla kundli pchlarzu?
Juzwa napisał/a:
No ale kurwa kundle latające pod nogami to aż proszą się o anihilacje
bartekf94 napisał/a:
No ale kurwa kundle latające pod nogami to aż proszą się o anihilacje
Myxxer napisał/a:
Chodnik jest dla pieszych czy dla kundli pchlarzu?
Chodnik służy do chodzenia. Pies tak samo chodzi jak człowiek, tylko na 4 nogach. Znaleźli się obrońcy skurwysyna na monocyklu, czy jak to gówno się nazywa. Nachylcie się i zróbcie sobie gałeczkę.
Z takiego buldoga to mnóstwo smalcu da się wytopić.
Do cyrku na ten monocykl,a pies do utylizacji jak i właścicielka,ciężko smycz założyć na spacer po chodniku. Wkurwiają mnie ludzie z psami bez smyczy bo to podbiega i obślinia tylko spodnie,chuj że nie gryzie....
Dobry piesek, pierdolona małpa na elektrycznym monocyklu
Myxxer napisał/a:
Oczywiście tłusta cipa nie potrafi kundla upilonować
sorry sorry gdzie ona tłusa cipa ?
. Normalna babka z dupą całkiem i pipą
Jebana dzicz na chodnikach. One służą do parkowania.
Kiedyś kupiłem starego busa, nakleiłem na szybie tabliczkę "ZAOPATRZENIE" i z premedytacją parkowałem na trawnikach, chodnikach, zakazach, w centrum rynku i wszędzie gdzie się dało.
Po kilku latach nie miałem ANI JEDNEGO mandatu.
Kiedyś kupiłem starego busa, nakleiłem na szybie tabliczkę "ZAOPATRZENIE" i z premedytacją parkowałem na trawnikach, chodnikach, zakazach, w centrum rynku i wszędzie gdzie się dało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów