Oto męczennik naszych czasów, męczennik za wiarę na jakiego zasłużyliśmy
Oto męczennik naszych czasów, męczennik za wiarę na jakiego zasłużyliśmy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciało by się rzec... "jaki ojciec taki syn" ale chyba bardziej pasuje "z gówna bata nie ukręcisz"
... ale najważniejsze, że stara to android, jak masz root'a to jedziesz
Ojciec powiedział mi, że przylecieliśmy z kosmosu i jesteśmy kosmitami, nasz statek został zakopany i pokazał mi na taką górkę....
To wiele tłumaczy
Porządny papież ogłosiłby w tych czasach świętą wojnę i z powrotem nakazał palenie na stosach. Tak serio to jak można wierzyć w bajki, tj jak chrześcijaństwo czy islam?
Biblia jest stworzona z ewangelii. Pierwsza ewangelia została napisana około 40 lat po rzekomej śmierci Chrystusa. Ewangelie są tylko cztery, które w dodatku zostały przekształcone na soborze w Nicei w IV wieku n.e. .Wszystko, aby utrzymać rozpadające się Imperium Rzymskie.
Najśmieszniejsze jest to, że ewangelii powstało około 30. Nie wiadomo czy zostały zniszczone, czy są przechowywane w tajnych zbiorach Watykanu. Ogólnie nie ma żadnych wiarygodnych dowodów historycznych na istnienie kogoś takiego jak Jezus Chrystus. Chociaż w tamtych czasach żyło co najmniej 4 kronikarzy, którzy dzisiaj są źródłami historycznymi.
I własnie sam się wjebałeś, Jezus istniał zostało to udowodnione...
I już pomijam fakt istnienia całunu turyńskiego o którym pewnie też nie wiesz...
I własnie sam się wjebałeś, Jezus istniał zostało to udowodnione...
W takim razie poproszę te dowody. Nie, nic nie neguję - to z czystej ciekawości.
W takim razie poproszę te dowody. Nie, nic nie neguję - to z czystej ciekawości.
Istniał i to jest faktem.
Nie wiem po chuj udowadniać, że się urodził żyd o imieniu Jezus skoro są setki dowodów na to, że żył i prawie umarł od włóczni a to, że nie umarł i przeżył uznano za zmartwychwstanie.
Inną sprawą jest, że jego matka która się puściła z kimś wmówiła swojemu mężowi i dzieciakowi, że to bóg ją zapłodnił i zaczęło się pierdolenie o Szopenie od 2tyś lat.
Kurwa to były czasy jebanych prymitywów gdzie tęczę na niebie brano za znak boski a zaćmienie słońca jako gniew boga...
Udowodniono przecież i są na to odpowiednie prace naukowe, że człowiek który czegoś nie rozumie i ogólnie ma małą wiedzę jest bardzo podatny aby tłumaczyć różne rzeczy siłą wyższą.
Leci tornado? Wkurwiliśmy boga.
Jest susza? Bóg się złości. Dopierdolmy ofiarę z dziewicy.
Mamy plagę szarańczy? Bóg się na nas mści...
PS: Tak, Biblia jest logiczna.
już widzę co sie tu bedzie dzialo
PS: Tak, Biblia jest logiczna.
Jasne Scenariusz Gwiezdnych Wojen też.
A i pozdrawiam za wczasu profesorów, którzy za chwilę będa się do mnie przypierdalać.
No siema
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów