📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jego logika bije po oczach, Samochód zepsuty to znaczy ze nawet kiera nie bangla
Teraz to szrot
Teraz to szrot
Kriski napisał/a:
Motopizda na całego
Raczej autopizda. Tu masz prawdziwą motopizdę na Rufford sadistic.pl/t/564984
Teraz to szrot
System start/stop, czyli bez kluczyka, a raczej włączonego silnika czy tam zapłonu, nie odblokuje kierownicy.
Za to holujący to ślepa pizda.
Francuskie gówno, wiadomo że to nie jeździ.
Kiedyś miałem podobną sytuację, ledwo do auta wsiadłem a ojciec ruszył zanim zdążyłem kluczyk do stacyjki wsadzić.
Od tej pory sam kilka razy holowałem inne auta i zawsze miałem odpalony telefon komórkowy by mieć kontakt z drugim kierowcom.
Od tej pory sam kilka razy holowałem inne auta i zawsze miałem odpalony telefon komórkowy by mieć kontakt z drugim kierowcom.
woszczuthcrew napisał/a:
Francuskie gówno, wiadomo że to nie jeździ.
To chyba Angol, ale rzeczywiście nie umie jeździć.
tutaj macie cale kompilacje, zadna nowosc, autor to na pewno inzynier xD
youtube.com/@TomSunderland/videos
youtube.com/@TomSunderland/videos
Narysować to ubezpieczycielowi.. Na jednej ilustracji się nie skończy, musiałby powstać komiks.
Nie wiem jak w UK ale w polskim prawie drogowym winę za taką kolizję ponosi kierujący pojazdem HOLUJĄCYM. Warto pamiętać jak trzeba jaką auto-pi**ę poratować
mazga50 napisał/a:
System start/stop, czyli bez kluczyka, a raczej włączonego silnika czy tam zapłonu, nie odblokuje kierownicy.
Za to holujący to ślepa pizda.
Jaki system start/stop? Jaki system bez kluczyka? Pomijając fakt, że to dwa różne, niezależnie od siebie systemy, niemożliwe żeby były na wyposażeniu tego starego francuskiego bolida...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów