Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy ulicy Wrocławskiej w Częstochowie doszło do wybuchu samochodu dostawczego. Najprawdopodobniej doszło do eksplozji butli z gazem. Na miejscu pracuje 9 zastępów straży pożarnej. Ewakuowano pobliskie domu i punkty usługowe. Ze wstępnych informacji wynika, że dwie osoby nie żyją.
Buk tak chcial, wiec ciecz do butli kazal pchac.
Buk tak chcial, wiec ciecz do butli kazal pchac.
Co ma drzewo do butli z gazem ?
Przy ulicy Wrocławskiej w Częstochowie doszło do wybuchu samochodu dostawczego. Najprawdopodobniej doszło do eksplozji butli z gazem. Na miejscu pracuje 9 zastępów straży pożarnej. Ewakuowano pobliskie domu i punkty usługowe. Ze wstępnych informacji wynika, że dwie osoby nie żyją.
Tak dokładniej to jednemu ujebalo głowę a drugiemu pół głowy...
Raczej to nie była zwykła butla do kuchenki tylko do spawania, tam i 200 bar jest
Są też 300 barowe. Legalizacja co 10 lat próbą ciśnieniową 450 barów...
@dogip
Pokazałbyś lepiej tego bez głowy pod wejściem do lewiatana
Mieliśmy dziś w Częstochowie jakiegoś bez głowy i o niczym nie mówicie ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów