Według źródła nie chciał płacić haraczu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żyjesz sobie w gównostanie, udaje ci się jakiś mały biznes rozkręcić żeby jakoś tam sobie żyć wiążąc koniec z końcem, a i tak nie możesz sobie spokojnie żyć bo znajdą się jakieś kurwy z gangu, pasożyty jebane i każą ci płacić od tak bo sami mają lewe ręce do roboty albo Ci wpierdolą lub zabiją. Nie ma ci się dziwić że tyle tam wisiorków.
Skąd info o haraczu? Wygląda mi to na jakąś zemstę albo nauczkę.
Ale się biedny popłakał czy mi się wydaje? Pewnie nie miał reszty wydać...
Zapomniał rano próg gównem nakreślić i nieszczęście go spotkało.
I tak go łagodnie potraktowali. Ale najlepiej bym wypatroszył te kurwiska, które żerują na innych.
Tobiahus96 napisał/a:
Żyjesz sobie w gównostanie, udaje ci się jakiś mały biznes rozkręcić żeby jakoś tam sobie żyć wiążąc koniec z końcem, a i tak nie możesz sobie spokojnie żyć bo znajdą się jakieś kurwy z gangu, pasożyty jebane i każą ci płacić od tak
1. Nie OD tak, ale ot tak.
2. Co się tak do naszej skarbówki przypierdalasz?
Zamiast stać jak cipa, mogło coś namalować tym rozwalonym pędzlem w międzyczasie. Może odmieniło by to jego skutasiałe życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów