Nie ma to jak trochę zabawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Nie ma to jak trochę zabawy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U żółtków nie ma nudy. Raz pakujesz psa do wora na obiad, a innym razem udajesz Roszpunkę w zamku, a twojego gówniaka jedzą psy i koło życia się kręci
Zawsze obserwuję duże psy które zbliżają się do mnie bądź moich dzieci. By czas na reakcję był odpowiednio szybki, aczkolwiek już kiedyś mówiłem gdyby to były osoby postronne reakcja ta sama, kozik w szyję albo za tylne łapy by siła była odpowiednia i o krawężnik pchlarzem. Przy szczękościsku są dwa sposoby, nie pomoże kopanie czy okładanie czymkolwiek takiej bestii, można próbować palec w oko, ale najskuteczniej bydlę udusić.
Między innymi dlatego noszę przy sobie gaz i nóż do tapet.
CzerstWybut napisał/a:
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
Zgadza się. Wychowanie przez wyrwanie zębów kombinerkami spowodowało by że był by miły.
Ciężka sytuacja ale nie beznadziejna. Wkurwia tylko ten drugi pies bo nie wiem jak by się zachował gdybym pacyfikowal tego brązowego poprze zodcięcie tlenu
Jako ojciec zadusilbym albo zagryzl tego psa. Nie moge patrzrc jak ta cipa stoi z kijem I sie gapi
Powinni usypiać te agresywne psy razem z właścicielami. Raz dwa zrobiłby się porządek.
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
I po raz kolejny ta spierdolona rasa. Takie gówno jak amstafy i pitbule powinny być os razu usypiane obligatoryjnie przez pierwszy lepszy patrol policji
No i lepiej nie używaj, bo to najłatwiejsza droga by wyłapać puszkę za przekroczenie obrony koniecznej
Nie, na takie psy powinno sie dostawać specjalne pozwolenie, jak na broń . Do tego podskórnie dodany czip aby na pewno zweryfikować właściciela i poniósł odpowiedzialność, nawet za samą ucieczke z ogrodu. Jeżeli chcesz takiego psa, bierz za niego pełną odpowiedzialność w każdej sytuacji. Niestety jest to pies którego jak się nie umie wychować, jest chodzącą bronią.
CzerstWybut napisał/a:
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
Z pitbullami jest jak z murzynami. Czasem trafi się uczciwy i sympatyczny murzyn tak jak czasem trafi się łagodny pitbull.
RozjebieCiMatke napisał/a:
Stare chińskie przysłowie mówi "KARMA WRACA!".
W tym przypadku wróciła i gryzie.
dopiero wróci - na stół.
LouisdeFunes napisał/a:
jedzenie się zbuntowało
będzie smalczyk, świeżonka i zupa na kostkach
złe miejsce sobie kundel wybrał na bunt
Lukigm napisał/a:
Nikt psa nie dusił mogli ktoś duszenie założyć
Właśnie o to.chodzi przyduszasz i od razu puszcza
Jakie oburzenie na psiaka, który dostarcza wam content xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów