Nie ma to jak trochę zabawy.
Nie ma to jak trochę zabawy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Panie fioletowy premium. Jak wpierdoli gryzącemu psu nóż (bo zapewne się do filmu odnosi) to objawom Ty przekroczeniu o tony koniecznej gadasz. Nawet jak takiego psa w obecnej sytuacji z filmu zastrzelisz kto chuja ci zrobią.
Tak tak, Ty napewno taki nosisz. Nerfem dużo nie zdziałasz.
No nie 44 aż to nie ale mam kieszonkowy na mniejszy trochę kaliber
nudne już są te teksty z podstawówki, wymyślcie coś lepszego bo co post ktoś to pisze :/
Nie zesraj sie
Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi
czyli obaj to to kombinatorzy
[ Dodano: 2024-11-15, 11:31 ]
Chwyt za tylne łapy, palec w dupę psa (z automatu puszcza szczekościsk) i jebiemy kundlem o glebę jak workiem że śmieciami.
dzięki za rade, jak zobaczę to ścierwo atakujące dziecko to spróbuję tej metody.
Stare chińskie przysłowie mówi "KARMA WRACA!".
W tym przypadku wróciła i gryzie.
jedzenie się zbuntowało
Tylko że nie wyglądają na chinczyków, raczej jakieś ciapaki albo latynosi.
[ Dodano 2024-11-15, 12:26 ]
U żółtków nie ma nudy. Raz pakujesz psa do wora na obiad, a innym razem udajesz Roszpunkę w zamku, a twojego gówniaka jedzą psy i koło życia się kręci
To nie azjaci.
[ Dodano 2024-11-15, 12:27 ]
dopiero wróci - na stół.
będzie smalczyk, świeżonka i zupa na kostkach
złe miejsce sobie kundel wybrał na bunt
Gdzie wy tu wszyscy widzicie chinczyków?
Na tym filmie nawet chińskiego darcia ryja nie słychać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów