18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Janko Dzisiaj 9:32 2
Napierdalają tego Główniaka kamieniami kijami i nie umieją trafić
Zgłoś
wild_skeptic Dzisiaj 9:54
Współczuje pieskowi. Dzieciak ewidentnie musiał go jakoś sprowokować. Tyle stresu dla biednej psiny.
Zgłoś
Cruccu87 Dzisiaj 10:15
Hyc i za nogę !!! dziecko kurwa bęc xD
Zgłoś
Ania6969 Dzisiaj 10:25
Jak można być facetem i nie zareagować. Może jestem cipą, ale wpadłabym w tego psa i zadusiła, żeby ratować to dziecko.
Zgłoś
Pawehan Dzisiaj 10:48
baronturbina napisał/a:

Panie fioletowy premium. Jak wpierdoli gryzącemu psu nóż (bo zapewne się do filmu odnosi) to objawom Ty przekroczeniu o tony koniecznej gadasz. Nawet jak takiego psa w obecnej sytuacji z filmu zastrzelisz kto chuja ci zrobią.
Tak tak, Ty napewno taki nosisz. Nerfem dużo nie zdziałasz.

No nie 44 aż to nie ale mam kieszonkowy na mniejszy trochę kaliber
Zgłoś
suborg Dzisiaj 10:49
encoder178 napisał/a:

nudne już są te teksty z podstawówki, wymyślcie coś lepszego bo co post ktoś to pisze :/

Nie zesraj sie
Zgłoś
lacrimal Dzisiaj 10:52
alususs napisał/a:

Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi

czyli obaj to to kombinatorzy
Zgłoś
T................j Dzisiaj 11:03 1
Zeby se debil nie mogl poradzic z piesem, wystarczy mu najebac, ja bym mu ukrecil leb, wydlubal oko albo urwal jajo, najebal mu w ryj poprostu albo po zebrach azby sie udusil. Widac ze malolat zyciowa cipa, nie przetrwal by nawet zaplątania sie w kalesony.
Zgłoś
dżonyłojlker Dzisiaj 11:07 2
Zgłoś
MonkOfDoom Dzisiaj 11:16 2
Chwyt za tylne łapy, palec w dupę psa (z automatu puszcza szczekościsk) i jebiemy kundlem o glebę jak workiem że śmieciami.
Zgłoś
yellow87 Dzisiaj 11:30
Te psy mają tylko skończone umysłowe ameby i to bez wyjątków, każdy kto ma amstaffa to upośledzony umysłowo sebek xDDD

[ Dodano: 2024-11-15, 11:31 ]
MonkOfDoom napisał/a:

Chwyt za tylne łapy, palec w dupę psa (z automatu puszcza szczekościsk) i jebiemy kundlem o glebę jak workiem że śmieciami.

dzięki za rade, jak zobaczę to ścierwo atakujące dziecko to spróbuję tej metody.
Zgłoś
StickerBomb Dzisiaj 11:36 1
Mam nadzieję że to gowniak właściciela psa.
Zgłoś
cz4rnuchy_to_sludzy Dzisiaj 11:56 2
Najlepsza typiara, która na widok niecodziennego widowiska zaczyna kibicować klaskając
Zgłoś
the_bill Dzisiaj 12:24
RozjebieCiMatke napisał/a:

Stare chińskie przysłowie mówi "KARMA WRACA!".
W tym przypadku wróciła i gryzie.

LouisdeFunes napisał/a:

jedzenie się zbuntowało

Tylko że nie wyglądają na chinczyków, raczej jakieś ciapaki albo latynosi.

[ Dodano 2024-11-15, 12:26 ]
Bul_od_bytu napisał/a:

U żółtków nie ma nudy. Raz pakujesz psa do wora na obiad, a innym razem udajesz Roszpunkę w zamku, a twojego gówniaka jedzą psy i koło życia się kręci

To nie azjaci.

[ Dodano 2024-11-15, 12:27 ]
metyoo napisał/a:

dopiero wróci - na stół.
będzie smalczyk, świeżonka i zupa na kostkach
złe miejsce sobie kundel wybrał na bunt

Gdzie wy tu wszyscy widzicie chinczyków?

Na tym filmie nawet chińskiego darcia ryja nie słychać.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 Dzisiaj 13:09
Babie się podobało, aż brawo biła.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem