18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bul_od_bytu Wczoraj 13:43
@the_bill: Może identyfikują się jako azjaci? Trochę tolerancji
Zgłoś
lucasp Wczoraj 13:56
Nie wiem jak wy, ale ja bym dawno temu psu powyrywał nogi albo go przebił tym kojem. Ludzie są ważniejsi od zwierząt. I tak za tą akcje pies zostanie uśpiony ale im dużej ten pies go szarpie tym gorzej z nogą tego dziecka.
Zgłoś
zxc1234 Wczoraj 14:17
@MonkOfDoom: widzi ze pies sobie wisi wgryziony w noge i brak kontaktu z podłożem nijak na psa nie wpływa a pierdoli o chwycie za tylne łapy, palcu w dupie i szczękościsku..
Zgłoś
Vi_Kikimora Wczoraj 14:55
Fajnie się bawią, a koleżanka jeszcze brawo bije xd
Zgłoś
Adenoid_Hynkel Wczoraj 15:27
Same pizdy bez jaj dookola. Patyczkiem trącają psa... Dobry kij , nóż, gaz, albo uchwyt od tyłu za szyję i puści.
Zgłoś
marcin9002 Wczoraj 15:44
CzerstWybut napisał/a:

Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"

Że ciebie wychowali na idiote to już nie nasz problem...
Zgłoś
psotna_cipka Wczoraj 15:45
Kundla na smalec. Ale najpierw watrobianki z gwoździami i kawałkami żyletek to zjedzenia podać. Niech się psi skurwiel trochę pomęczy przed śmiercią. I na żywca oskórować a później do gara.
Zgłoś
furandi Wczoraj 15:52
A pani klaszcze, bo dzieci się ładnie bawią z pieskiem.
Zgłoś
wodnik Wczoraj 17:51
CzerstWybut napisał/a:

Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"

A wiesz czym jest paradoks ?
Kiedy debil cytuje debila...
Zgłoś
knd1987 Wczoraj 18:07
Dziecko broni się nie tylko przed psem, ale też przed glupią babą, która rzuca w dziecko cegłam i kamieniami. Brak mi słów, żeby skomentować poczynania "mężczyzny" i operatora kamery. Choć ten ostatni, przynajmniej nagrał edukacyjny materiał ku przestrodze.
Zgłoś
Kamaellos Wczoraj 18:33 1
CzerstWybut napisał/a:

rasa to pierwsze. te psy nie powinny być dostępne dla każdego. wiele z nich jest po prostu zjebane, bo wychowują je idioci. Tak czy tak, takie rasy powinny być wydawane na papier, a nie byle sebix sobie będzie bicki powiększał psem.
Zgłoś
KremufkowyPotwor Wczoraj 18:44
Nie rozumiem co jest złego w tej zabawie
Zgłoś
karpinski Wczoraj 18:49 1
Zacytuje idiotów:
"Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował""
Zgłoś
ataraxia Wczoraj 21:40
Kiedy wreszcie ludzie zrozumieją, że są pewnie rasy, które nie mogą żyć wśród cywilizowanych ludzi powinny być utylizowane!!!!
Możliwe, że to samo jest z rasami psów.
Zgłoś
RozjebieCiMatke Wczoraj 22:40
vladpalovnick napisał/a:

Powinni usypiać te agresywne psy razem z właścicielami. Raz dwa zrobiłby się porządek.

Podobnie powinni każdego małego zjeba, patusa, kryminalistę i innego rodzaju przyjeba zajebać razem z jego rodzicami. No bo ktoś musiał wychować to ścierwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem