Nie ma to jak trochę zabawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Nie ma to jak trochę zabawy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@the_bill: Może identyfikują się jako azjaci? Trochę tolerancji
Nie wiem jak wy, ale ja bym dawno temu psu powyrywał nogi albo go przebił tym kojem. Ludzie są ważniejsi od zwierząt. I tak za tą akcje pies zostanie uśpiony ale im dużej ten pies go szarpie tym gorzej z nogą tego dziecka.
@MonkOfDoom: widzi ze pies sobie wisi wgryziony w noge i brak kontaktu z podłożem nijak na psa nie wpływa a pierdoli o chwycie za tylne łapy, palcu w dupie i szczękościsku..
Fajnie się bawią, a koleżanka jeszcze brawo bije xd
Same pizdy bez jaj dookola. Patyczkiem trącają psa... Dobry kij , nóż, gaz, albo uchwyt od tyłu za szyję i puści.
CzerstWybut napisał/a:
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
Że ciebie wychowali na idiote to już nie nasz problem...
Kundla na smalec. Ale najpierw watrobianki z gwoździami i kawałkami żyletek to zjedzenia podać. Niech się psi skurwiel trochę pomęczy przed śmiercią. I na żywca oskórować a później do gara.
CzerstWybut napisał/a:
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
A wiesz czym jest paradoks ?
Kiedy debil cytuje debila...
Dziecko broni się nie tylko przed psem, ale też przed glupią babą, która rzuca w dziecko cegłam i kamieniami. Brak mi słów, żeby skomentować poczynania "mężczyzny" i operatora kamery. Choć ten ostatni, przynajmniej nagrał edukacyjny materiał ku przestrodze.
CzerstWybut napisał/a:
rasa to pierwsze. te psy nie powinny być dostępne dla każdego. wiele z nich jest po prostu zjebane, bo wychowują je idioci. Tak czy tak, takie rasy powinny być wydawane na papier, a nie byle sebix sobie będzie bicki powiększał psem.
Nie rozumiem co jest złego w tej zabawie
Zacytuje idiotów:
"Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował""
"Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował""
Kiedy wreszcie ludzie zrozumieją, że są pewnie rasy, które nie mogą żyć wśród cywilizowanych ludzi powinny być utylizowane!!!!
Możliwe, że to samo jest z rasami psów.
Możliwe, że to samo jest z rasami psów.
vladpalovnick napisał/a:
Powinni usypiać te agresywne psy razem z właścicielami. Raz dwa zrobiłby się porządek.
Podobnie powinni każdego małego zjeba, patusa, kryminalistę i innego rodzaju przyjeba zajebać razem z jego rodzicami. No bo ktoś musiał wychować to ścierwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów