18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Plac zabaw
~_Yarko_ • 2024-11-15, 0:20
00:00
-01:09
Download

Nie ma to jak trochę zabawy.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zn506 2024-11-15, 0:26 56
Jak u ludzi - brązowy chce zabić, a biały chce się bawić
Zgłoś
LouisdeFunes 2024-11-15, 0:26 2
jedzenie się zbuntowało
Zgłoś
CzerstWybut 2024-11-15, 0:33 103
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
Zgłoś
alususs 2024-11-15, 0:38 17
CzerstWybut napisał/a:

Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"

Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi
Zgłoś
Angevil 2024-11-15, 0:44 41
alususs napisał/a:

Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi

za to w ciebie Twój ojciec wkładał dużo i to nie była uwaga.
No i pies też cię j🤬.
A psy j🤬 prądem 😎

[ Dodano: 2024-11-15, 00:46 ]
Z powodu lekcji wyniesionych z sadola od lat noszę w kieszeni kieszonkowy nożyk, którego mam nadzieję nigdy nie musieć użyć, ale jeśli będzie trzeba nie zawacham się.
Zgłoś
_I_ 2024-11-15, 0:47 34
I po raz kolejny ta sp🤬olona rasa. Takie gówno jak amstafy i pitbule powinny być os razu usypiane obligatoryjnie przez pierwszy lepszy patrol policji

[ Dodano: 2024-11-15, 00:50 ]
Angevil napisał/a:

No i pies też cię j🤬.
A psy j🤬 prądem 😎
Z powodu lekcji wyniesionych z sadola od lat noszę w kieszeni kieszonkowy nożyk, którego mam nadzieję nigdy nie musieć użyć, ale jeśli będzie trzeba nie zawacham się.

No i lepiej nie używaj, bo to najłatwiejsza droga by wyłapać puszkę za przekroczenie obrony koniecznej
Zgłoś
rodziu 2024-11-15, 0:51 11
Angevil napisał/a:

No i pies też cię j🤬.
A psy j🤬 prądem 😎

Wstawaj zesrałeś sie
Zgłoś
encoder178 2024-11-15, 0:59 10
rodziu1981 napisał/a:

Wstawaj zesrałeś sie

nudne już są te teksty z podstawówki, wymyślcie coś lepszego bo co post ktoś to pisze :/
Zgłoś
zotrix 2024-11-15, 1:00 25
do uśpienia... od typa z deską zaczynająć
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2024-11-15, 1:19 1
LouisdeFunes napisał/a:

jedzenie się zbuntowało

Stare chińskie przysłowie mówi "KARMA WRACA!".
W tym przypadku wróciła i gryzie.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-15, 1:39 4
Dlatego warto na co dzień nosić magnum .44 j🤬e kundle
Zgłoś
Lukigm 2024-11-15, 1:45 8
Nikt psa nie dusił mogli ktoś duszenie założyć
Zgłoś
baronturbina 2024-11-15, 2:04 4
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:

I po raz kolejny ta sp🤬olona rasa. Takie gówno jak amstafy i pitbule powinny być os razu usypiane obligatoryjnie przez pierwszy lepszy patrol policji
No i lepiej nie używaj, bo to najłatwiejsza droga by wyłapać puszkę za przekroczenie obrony koniecznej

Panie fioletowy premium. Jak wp🤬li gryzącemu psu nóż (bo zapewne się do filmu odnosi) to objawom Ty przekroczeniu o tony koniecznej gadasz. Nawet jak takiego psa w obecnej sytuacji z filmu zastrzelisz kto c🤬ja ci zrobią.

[ Dodano: 2024-11-15, 02:05 ]
Pawehan napisał/a:

Dlatego warto na co dzień nosić magnum .44 j🤬e kundle

Tak tak, Ty napewno taki nosisz. Nerfem dużo nie zdziałasz.
Zgłoś
Limpid 2024-11-15, 2:16 19
Kiedyś sam myślałem że to kwestia wychowania ale jednak to kwestia rasy tak jak u ludzi. Pitbulle to urodzeni mordercy a chihuahuły to 50% drgawek i 50% nienawiści. Choć znam pitbulla który ze wszystkimi chce się bawić ale natury nie oszukasz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem