Nie ma to jak trochę zabawy.
Nie ma to jak trochę zabawy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zacytuje idiotów. "To nie jest związane z rasą psa. One potrafią byc przemiłe tylko ktoś źle go wychował"
Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi
za to w ciebie Twój ojciec wkładał dużo i to nie była uwaga.Zgadzam się sąsiad ma synów bliźniaków jeden w kryminale a drugi z własną firmą. Ojciec w tego pierwszego nie wkładał za dużo uwagi
No i pies też cię jebał.
A psy jebać prądem 😎
[ Dodano: 2024-11-15, 00:46 ]
Z powodu lekcji wyniesionych z sadola od lat noszę w kieszeni kieszonkowy nożyk, którego mam nadzieję nigdy nie musieć użyć, ale jeśli będzie trzeba nie zawacham się.
[ Dodano: 2024-11-15, 00:50 ]
za to w ciebie Twój ojciec wkładał dużo i to nie była uwaga.
No i pies też cię jebał.
A psy jebać prądem 😎
Z powodu lekcji wyniesionych z sadola od lat noszę w kieszeni kieszonkowy nożyk, którego mam nadzieję nigdy nie musieć użyć, ale jeśli będzie trzeba nie zawacham się.
No i lepiej nie używaj, bo to najłatwiejsza droga by wyłapać puszkę za przekroczenie obrony koniecznej
za to w ciebie Twój ojciec wkładał dużo i to nie była uwaga.
No i pies też cię jebał.
A psy jebać prądem 😎
Wstawaj zesrałeś sie
Wstawaj zesrałeś sie
nudne już są te teksty z podstawówki, wymyślcie coś lepszego bo co post ktoś to pisze :/
jedzenie się zbuntowało
Stare chińskie przysłowie mówi "KARMA WRACA!".
W tym przypadku wróciła i gryzie.
I po raz kolejny ta spierdolona rasa. Takie gówno jak amstafy i pitbule powinny być os razu usypiane obligatoryjnie przez pierwszy lepszy patrol policji
No i lepiej nie używaj, bo to najłatwiejsza droga by wyłapać puszkę za przekroczenie obrony koniecznej
Panie fioletowy premium. Jak wpierdoli gryzącemu psu nóż (bo zapewne się do filmu odnosi) to objawom Ty przekroczeniu o tony koniecznej gadasz. Nawet jak takiego psa w obecnej sytuacji z filmu zastrzelisz kto chuja ci zrobią.
[ Dodano: 2024-11-15, 02:05 ]
Dlatego warto na co dzień nosić magnum .44 jebane kundle
Tak tak, Ty napewno taki nosisz. Nerfem dużo nie zdziałasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów