Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up bogaty tatuś? i pewie masz na dupie rurki i dopisałeś kometarz na swoim iphonie bo ci się iPad rozładował?.. Wyjdź
Proszę to dla Ciebie...i nie dziękuj.
Oczywiście nie wszyscy bezdomni ta alkusy ale zamiast takich wakacji wolę im pomóc
taki survival ma 70% Polaków - ktoś kto zarabia 1500 brutto na miesiąc i ma dziecko i do tego o zgrozo bezrobotną żonę + mieszkanie po rodzicach na utrzymaniu. To jest dopiero kurwa survival! O wszystko trzeba się zatroszczyć SAMEMU a nie... jakieś schronisko...
Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAPIERDALAĆ!
Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAPIERDALAĆ!
Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim chujem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy
Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim chujem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy
Ale Ty jesteś popierdolony ;o
Nigdzie chujozo zajebana nie jest napisane,czy np.: starzy nie mają dodatkowej pracy,czy nie biorą nadgodzin itp.itd.
a tak na serio ilem asz lat? 15? mamusia wszystko za ciebie robi?
czy moze masz bogatych rodzicow + ty zarabiak 5k?
huja wiesz huja widziales pewnie.
Jemu chodziło o to, że większość osób jak startuje w dorosłe życie to musi wziąć kredyt na mieszkanie (mieszkanie + remont min. 200 k pln) + spłacać rachunki na bieżąco.
Mieszkanie po rodzicach to LUKSUS, nie survival.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów