Miałem w zeszłym roku przygodę z odzyskiwanie ubezpieczenia za auto więc z wielką przyjemnością wyobrażam sobie teraz miny frajerni z szacowania szkód w firmach ubezpieczeniowych i wysyłam im takie oto foto na umilenie życia. Niech się cieszą ,że u nas w kraju takiej szkody się niestety nie doczekają ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wytrzymały ten veyron, a aston zgiął sie jak nasz poldek
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
bo przecież jak kogoś stać to dostanie jeszcze więcej a zwykłemu kowalskiemu jeszcze by wjebali proces za kombinatorstwo.
bo przecież jak kogoś stać to dostanie jeszcze więcej a zwykłemu kowalskiemu jeszcze by wjebali proces za kombinatorstwo.
jak w życiu. dupa zawsze twardsza o mordy.
Się w garażu u szwagra wyklepie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Niby wiem, że to niefajnie gardzić ludźmi, którzy są bogatsi. Niby wiem, że taka zazdrość i zawiść jest zła. Niby wiem, że to jeden z grzechów głównych.
Ale i tak dobrze chujom!
Ale i tak dobrze chujom!
1. W Polsce też mogą się doczekać (lub raczej nie, patrz pkt. 2). Też jeździ przynajmniej jeden Veyron.
2. Jeśli u Nich jest tak samo jak u nas to ubezpieczyciel wypłaca oc tylko do pewnego pułapu a dalej lecisz z własnej kieszeni
2. Jeśli u Nich jest tak samo jak u nas to ubezpieczyciel wypłaca oc tylko do pewnego pułapu a dalej lecisz z własnej kieszeni
rockface123 napisał/a:
wytrzymały ten veyron, a aston zgiął sie jak nasz poldek
Oj zdziwiłbyś się jak wytrzymały może być poldek
Bogate ciuliki w klapeczkach ^^
Veyron mniej ucierpiał, bo ma mniej blachy z tyłu niż Aston z przodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów