📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
mamurra napisał/a:
Z uzasadnieniem, że "przecież za granicą nie znają literek Ł i Ę". Brak mi słów na taki przejaw murzyńskości..
Nie lepiej było napisac "Bolka kapusty" polskich znaków brak a kazdy by wiedział o kogo chodzi. O tytpa co za kase donosił na kolegów.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Coś czuje że ktoś stwierdzi: Rolnikom się nudzi, chyba mają za małe podatki
dashadow napisał/a:
widze ze opozycja wciaz na poziomie gowna
Jaka opozycja, co ty pierdolisz?
TB303 napisał/a:
Żeby jeszcze bardziej dobić - wiesz kto za to zapłacił? Ja, Ty oraz inni podatnicy.
5mln ludzi / 37,97mln zł = ~1,31zł/osobę...
ja pierdolę dałem 1,31zł na pomnik schodów
AyCaramba napisał/a:
5mln ludzi / 37,97mln zł = ~1,31zł/osobę...
ja pierdolę dałem 1,31zł na pomnik schodów
W ten sposób to można dojść do władzy,zajebać kilkaset baniek i mówić,ale co to takiego po 5zł na osobę.Przez takie myślenie człowiek,na wiosnę,urywa koło,na drodze,za kilka tysi,bo drogi lokalne,jak ser,więc wcale nie musi być tak tanio,jak się kurwa wydaje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów