📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Generalnie jest to jeden z ładniejszych pomników, monumentów ostatnich lat. Przypomnijmy, że zginęło w tej katastrofie 96 osób z różnych partii i stron politycznych .
Ogólnie, wydaje mi się, to właśnie MAJĄ BYĆ schody donikąd i że taka dokładnie była intencja twórcy projektu. Konkretnie, domyślam się, schodki wejściowe do samolotu.
Bardzo wysoki ten samolot.
Pomniki tak miewają. Np. Dziadek Piłsudski, który stoi koło Belwederu, też w naturze nie miał 3,5 metra wzrostu.
Ty internet pod choinkę dostałeś czy co? Ten pomnik już 10 miesięcy stoi.
Ja bym w takim przypadku "projektantowi" nic nie zapłacił i jeszcze obciążył go kosztami stworzenia nowego projektu.
AyCaramba napisał/a:
5 baniek na schody.................
Kurwa mać w jakim my bogatym kraju żyjemy.
Żeby jeszcze bardziej dobić - wiesz kto za to zapłacił? Ja, Ty oraz inni podatnicy.
to jest straw bale taka nowoczesna eko forma słomy
najwyraźniej w Polsce będąc prezydentem można postawić pomnik, bez zbędnych wyjaśnień ot taki kraj. Lotnisko dostało imię "Lecha Wałęsy" i to jeszcze za jego życia. I nikt za bardzo nie protestował.
Hugo Dionizy Steinhaus
Gorzej, ono dostało imię Lecha nie Wałęsy, tylko WALESY tiny.pl/txk26
Z uzasadnieniem, że "przecież za granicą nie znają literek Ł i Ę". Brak mi słów na taki przejaw murzyńskości..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów