📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zawsze stawiam piwko za materiał własny
Przy takich dojcach mało kto patrzy na twarz.
O odpowiedniej godzinie w barze dla stulejarzy może wyłudzić kilka darmowych drinków
O odpowiedniej godzinie w barze dla stulejarzy może wyłudzić kilka darmowych drinków
Halman napisał/a:
o chuj; rudy z cyckami... to juz trans czy tylko gruba świnia?
Zapytaj taty Jak masz do niego mowic .
Cytat:
o chuj; rudy z cyckami... to juz trans czy tylko gruba świnia?
Lepiej być grubym, rudym transem z cyckami niz Halmanem
AnnaBella napisał/a:
Przecież widać, że to nakładka, od dołu odcięcie widać A nawet odcień inny niż ta blada morda, to nie wiem czym się tu podniecać
Super Aniu, brawa.
Gdyby hejtowanie Halmana było dyscypliną olimpijską, to za zdobyte medale moglibyśmy spłacić dług publiczny
ph5i5 napisał/a:
Gdyby hejtowanie Halmana było dyscypliną olimpijską, to za zdobyte medale moglibyśmy spłacić dług publiczny
Hejt ma sens, jeżeli hejtowany o nim wie i płacze w kącie nocami po tym, jak hejt przeczyta. W przypadku takiej osobistości jak Halman trzeba nieco więcej finezji, niż zwykłe obrażanie i wyzywanie. To trzeba umieć. Inaczej nie zareaguje w ogóle i spłynie to po nim jak gówno po Hindusie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów