Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na SADISTICU mam oglądać 1,5 godziny?
co z satelitami GPS ? które muszą zapierdalać do OKOŁA ziemi żeby można było dojechać na kurwy jak sie nie zna miasta ?
Chłopie to za ciężka teoria dla płaskomózgowców
A ja neguję choćby dlatego ,że chodziłem na geografię w podastwówce, a później na astronomię. A wy jesteście lemmingi teorii spiskowych, jeszcze se shitPhone'a 7 do kompletu zafundujcie.Możecie wierzyć lub nie w te teorie. Ale nie negujcie tego bez oglądania filmu. Poświęćcie na niego te 1.5 h i dopiero oceńcie czy to takie głupie i naiwne.
Możecie wierzyć lub nie w te teorie. Ale nie negujcie tego bez oglądania filmu. Poświęćcie na niego te 1.5 h i dopiero oceńcie czy to takie głupie i naiwne.
Chyba cię bóg opuścił synku.
Chcesz aby ludzie z IQ powyżej ameby marnowali 1.5h na słuchanie pojebów opowiadających bajki?
Nie dzięki. Jakbym chciał bajek to bym cartoon network odpalił.
co z satelitami GPS ? które muszą zapierdalać do OKOŁA ziemi żeby można było dojechać na kurwy jak sie nie zna miasta ?
Widziałeś satelitę GPS? Pokaż mi jedno zdjęcie lecz nie z google grafika gdzie masz wizualizację z programów graficznych. Podobno jest ich 40-50k a nie ma ani jednego zdjęcia.
Czemu satelity nie są ustawione pionowo a pod kątem 45st? No bo odbierają sygnał z nadajników ustawionych co kilkanaście/dziesiąt kilometrów. Nie ma żadnych satelitów gps tak samo jak nikt nie poleciał na księżyc.
A ja neguję choćby dlatego ,że chodziłem na geografię w podastwówce, a później na astronomię. A wy jesteście lemmingi teorii spiskowych, jeszcze se shitPhone'a 7 do kompletu zafundujcie.
To jest problem. Bo wyczytałeś tak w książce, bo w każdej książce w taki czy inny sposób opisali to i tamto. Problem w tym że właśnie w taki sposób zaszczepia się w ludziach kłamstwo. Jak zapytasz ich dlaczego mają odmienne zdanie to mówią bo tak w szkole uczyli. Świat nie jest tak pięknym miejscem na jakie kreują go media i zakłamane podręczniki które nie piszą o 5 rozbiorach Polski no ale nie zaczynam tematu. Kto będzie chciał to znajdzie prawdę.
Większość ludzi nie potrafi dyskutować z argumentami przytoczonymi w filmie. Chociażby jeden z nich. Horyzont. Wszyscy mówią że statek znika za horyzontem co nie jest prawdą gdyż to złudzenie. Gdy weźmiemy lornetkę, teleskop statek nadal będzie widoczny.
Widziałeś satelitę GPS? Pokaż mi jedno zdjęcie lecz nie z google grafika gdzie masz wizualizację z programów graficznych. Podobno jest ich 40-50k a nie ma ani jednego zdjęcia.
Czemu satelity nie są ustawione pionowo a pod kątem 45st? No bo odbierają sygnał z nadajników ustawionych co kilkanaście/dziesiąt kilometrów. Nie ma żadnych satelitów gps tak samo jak nikt nie poleciał na księżyc.
To jest problem. Bo wyczytałeś tak w książce, bo w każdej książce w taki czy inny sposób opisali to i tamto. Problem w tym że właśnie w taki sposób zaszczepia się w ludziach kłamstwo. Jak zapytasz ich dlaczego mają odmienne zdanie to mówią bo tak w szkole uczyli. Świat nie jest tak pięknym miejscem na jakie kreują go media i zakłamane podręczniki które nie piszą o 5 rozbiorach Polski no ale nie zaczynam tematu. Kto będzie chciał to znajdzie prawdę.
Większość ludzi nie potrafi dyskutować z argumentami przytoczonymi w filmie. Chociażby jeden z nich. Horyzont. Wszyscy mówią że statek znika za horyzontem co nie jest prawdą gdyż to złudzenie. Gdy weźmiemy lornetkę, teleskop statek nadal będzie widoczny.
Proponuję ci wyjdź nocą w górach na zewnątrz, spójrz w górę, nie będzie ci przeszkadzało światło miast. Zobaczysz, jak wiele satelitów lata sobie powolutku na niebie. Są ich setki i to widoczne gołym okiem.
Prosiłem o zdjęcie satelity w kosmosie. Jest ich 50k. Chce tylko jedno. Doczekam się?
up
Prosiłem o zdjęcie satelity w kosmosie. Doczekam się?
po co ci zdjęcie skoro możesz zobaczyć na żywo
Po za tym ja już pisałem, w jakimś innym podobnym gównianym temacie i to właśnie tobie. Puść sobie balon meteorologiczny z dowolnie wybranym przez siebie obiektywem, a zobaczysz zakrzywienie Ziemi. Ja tak robiłem ze znajomymi za czasów, jak jeszcze uprawiałem skydiving.
Ze mną się możesz kłócić, ja swoje wiem, swoje widziałem, a to co widziałem pokrywa się z fizyką więc nope nie wciągniesz mnie w dalszą dyskusje D
youtube.com/watch?v=SC9ybxMDGlE
I przestańcie już pierdolić o tej bzdurze bo tylko się ośmieszacie i robicie z siebie niedojebane ameby umysłowe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów