📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale obrzydliwe są odgłosy wydobywające się z mord tych samic, które nagrywały zajście... jakbym słyszał jakieś zdegenerowane monstra ze światów fanthasy, takie najniższe formy życia, co żyją w brudzie, smrodzie i zepsuciu które odzwierciedla się w ich wyglądzie, zapachu i głosie/mowie... rzygać się chce!
@up
W drodze do pracy czy na mszę ?
Tak czy siak , zasługujesz na pogardę
Co do filmiku załączonego przez autora muszę przyznać, że plaskacz solidny i w sumie mu się należało bo czemu stał cały czas na środku ciapak? Chyba, że nie słyszał ani nie widział sygnałów dźwiękowych bo Comando Vermelho lub Pimeiro comando da capital pozbyło się ich.
W drodze do pracy czy na mszę ?
Tak czy siak , zasługujesz na pogardę
Co do filmiku załączonego przez autora muszę przyznać, że plaskacz solidny i w sumie mu się należało bo czemu stał cały czas na środku ciapak? Chyba, że nie słyszał ani nie widział sygnałów dźwiękowych bo Comando Vermelho lub Pimeiro comando da capital pozbyło się ich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów