📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy, ale to nigdy dużym nie próbowałbym unikać kolizji tylko waliłbym jak idzie, bo więcej z tego biedy zawsze niż pożytku.
camson napisał/a:
Nigdy, ale to nigdy ...
Panowie kurwa, za mało tego "nigdy", powtarzamy nigdy!
camson napisał/a:
Nigdy, ale to nigdy dużym nie próbowałbym unikać kolizji tylko waliłbym jak idzie, bo więcej z tego biedy zawsze niż pożytku.
Jakby przywalił prosto to kabina ciężarówki zostałaby zmiażdzona między uderzonym samochodem a załadowaną, ciężką naczepą. Twoje życie za cenę życia innego kierowcy - kto by w takim przypadku strugał bohatera? Jak się ma lekki ładunek to można walić w osobówkę z nadzieją że naczepa się nie zerwie, jak się wiezie maksymalny załadunek (+ pewnie znając Chiny z 5-8 ton ponad limit) to sprawa jest jasna i czytelna
!! A co on wali w innego tira by kabinę sprasować ,taką osobówkę by przepchał jak poduchę i tyle.
Teoretycznie tak, w praktyce osobówka się stawia bokiem, dopychasz ją do krawężnika/ściany budynku i masz opór którego sila kinetyczna nie przeważy a naczepa ma te swoje 70-80 km/h nadanej prędkości (tir się nie zatrzyma na 5 metrach) więc "jedzie" dalej mimo, że kabina już stoi.
O kurwa mocne. ktokolwiek w tym samochodzie siedział, złożył się jak harmonijka
W takim wypadku to chyba niewarto otwierac tej konserwy tylko w calosci zakopac...
Nigdy bym się nie spodziewał że to się tak skończy.
I dlatego w swoim tico mam zamontowaną klatę bezpieczeństwa z rur pcv
Może przeżył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów