Całe fioletowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Całe fioletowe.
Jak on kurwa to zrobił? Usiadł na swoje jaja czy Poprostu go to podniecało?
Wystarczyło popchnąć jeden szczebel do góry a drugi pociągnąć do dołu i obeszło by się bez szpitala. Ale ludzie to debile no bo jak wytłumaczyć PiS PO i inne tego typu gówna u władzy.
mygyry napisał/a:
Nie chciał dać po dobroci
na chuj nam zdjecia porodowki, kiedy sie rodziles??
Kurwa, współczuję gościowi tak z męskiej solidarności, kto nie przypiął torby zamkniem od spodni nie zrozumie
Dzisiaj napisał/a:
na chuj nam zdjecia porodowki, kiedy sie rodziles??
W podzięce dla ciebie że tak dzielnie odebrałeś poród
Jakiś nieogarnięty jełop. Tak trudno rozpierdolić plastikowe krzesło by uwolnić torby?
mygyry napisał/a:
W podzięce dla ciebie że tak dzielnie odebrałeś poród
@Dzisiaj, ty na pewno nie raz na klate przyjmowałeś poród Stolca!
A zdjęcie z zakleszczonhmi jajami aż boli
jakbys nosil normalne majtki a nie jakies stringi, to bys se torby nie przycinal
O ja pierdolę, ale jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów