P.S.
Zastanawiam się skąd biorą się ameby umysłowe pokroju tej dziewczyny... Zapewne z "uniwersytetów".
Wujek Steven znowu miażdży logiką.
P.S.
Zastanawiam się skąd biorą się ameby umysłowe pokroju tej dziewczyny... Zapewne z "uniwersytetów".
Akurat ja odnoszę tutaj dwa wrażenia po pierwsze dziewczyna nie była głupia, jedynie zapętlona w proste populizmy bez własnej refleksji czy to faktycznie takie proste i etyczne a po drugie od połowy jej spojrzenie sugerowało że chciałaby z nim fuck right in the pussy
forza nostra leggeAborcja to straszne zło bo bozia "paczy". A jak katarek to na 3 paciorki do piekarnika. Ogólnie to na naszej płaskiej ziemi najbardziej niebezpieczne są szczepionki bo to spisek masonów by nas najpierw kontrolować a później zniszczyć. Jednak my rodzina radia maryja tworzymy wspólnotę dzięki której zwyciężymy ze zgnilizną zachodu - nie wiecie jak? Zrób przelew to się dowiesz.
A może dla odmiany coś merytorycznego? Przecież w całej dyskusji nie padł nawet żaden "argument" religijny, same fakty. Ale lewagi oczywiście zamiast merytoryki wolą wyzwiska, łatki i odwracanie kota ogonem.
sprawy rodzenia zostawcie babom niech one decydują takie jest moje zdanie
Proponuję Ci kolego metodę "baby steps". Zamiast sparaw rodzinnych zacznij zostawiać babie (jeżeli takową posiadasz) szeroko rozumiany własny "portfel" zobaczymy jak na tym wyjdziesz...
Akurat ja odnoszę tutaj dwa wrażenia po pierwsze dziewczyna nie była głupia, jedynie zapętlona w proste populizmy bez własnej refleksji czy to faktycznie takie proste i etyczne a po drugie od połowy jej spojrzenie sugerowało że chciałaby z nim fuck right in the pussy
Zgadzam się. Dyskutowała, to wymaga odwagi. Prowadzący był doświadczony w dyskusji. Dziewczyna mówiła spokojnie, nie spinała się czy kszczała jak pje bane lewaczki. Oceniam, że nie miała racji, ale to nie znaczy, że jest głupia. Głupia to jest Środa z tytułem profesora, która publicznie mówi o obywatelstwie dla zwierząt, czy Spurek opowiadającą androny o gwałconych krowach.
Swoją drogą trochę jest hipokryzja w naszym kraju z tą aborcją, niby nie można bo "zabijasz człowieka" ale z drugiej strony jak kobieta poroni to jakoś nie przybiega prokurator i nie bada okoliczności śmierci czy w skutek naturalny czy przyczyniły sie osoby trzecie, dodatkowo chyba kościół nie pozwala chować na cmentarzu poronionych "dzieci". Wiec zdecydujmy się traktujemy płód jako człowieka czy jako bezosobowy zarodek
Poronione dziecko może być pochowane na cmentarzu,nawet bez obecności księdza lub po prostu je "zutylizują" lub wezmą płód do badań.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów