Player One.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fap cave
Tak naprawdę wygląda podłączenie do matrixa. Pewnie w tym pudle wydaje mu się że wpierdala soczysty stek...
Virtual Reality jak zloto.
Za dużo pirackiej muzy miał i poszedł do pudła
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zawsze miałem problemy z utrzymaniem tego jebanego monitora w rękach w pozycji leżącej. Teraz już wiem jak to zrobić poprawnie.
A kolesiowi na zdjęciu poleciłbym technologię WiDi - coby nie musiał być spętany tymi kabelkami.
A kolesiowi na zdjęciu poleciłbym technologię WiDi - coby nie musiał być spętany tymi kabelkami.
Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
@cowboy
Matka wie że ćpiesz?
Matka wie że ćpiesz?
Chyba go słońce wkurwiało. Po żaluzje musiałby wyjść z domu, a szafeczka była pod ręką. Obstawiam, że jest inżynierem
przywitaj sie z wu trzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów