Nowa płeć dziecka ustalona! Angielski na poziomie poziomki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i ja i tak chuja rozumiem...
mozeciemiobciagnac napisał/a:
No i ja i tak ch*ja rozumiem...
W takim razie, możesz napisać do poziomki, jeśli akurat nie wali denaturatu na czas, to powinien Ci przetłumaczyć.
Smutne że w XXI wieku ktoś się chwali, że na 15 nie potrafił zadbać o własną dupę, ciekawe czy z pozytywnego testu na HIV nagra równie wesołe wspomnienia
Lewackie spierdoliny świętujące aborcję. Mam nadzieję, że przy okazji wycięli jej jajniki.
jaranie sie aborcja to pedalstwo a wszystkie kliniki aborcyjne to chuj i ciota
Ja pierdole świętować aborcje to jak świętować jebane WTC. Niby kurwa jest śmiesznie ale tak troszku chciałbyś tej osobie zajebać dekiel.... a głupią kurwe biesy dojebią w kiche w 4 kręgu tak więc nic nie jest stracone
kurwie tez powinni aborcje zrobic 15 lat temu
Cwele z kółka różańcowego się napinają. Jesteście śmieszni z tymi antyaborcyjnymi komentarzami.
saves napisał/a:
Lewackie spierdoliny świętujące aborcję. Mam nadzieję, że przy okazji wycięli jej jajniki.
Lepiej że takie coś nie ma dzieci a do tego zapewne za parę lat popełni samobójstwo i po problemie.
Swinkwizytor napisał/a:
Cwele z kółka różańcowego się napinają. Jesteście śmieszni z tymi antyaborcyjnymi komentarzami.
Widzę kogoś obeznanego z tematem. Ty dokonujesz aborcji wysrywając spermę?
Proszę szanownych użytkowników aby zaprzestali używać anglosaskiej semantyki. Nie aborcja, a zabójstwo nienarodzonego człowieka.
Fajnie tak ... postępowo.
Niech pójdzie krok dalej, po co ma się dziewczyna ograniczać.
Czekam na jej TikToka ze sterylizacji.
Niech pójdzie krok dalej, po co ma się dziewczyna ograniczać.
Czekam na jej TikToka ze sterylizacji.
Swinkwizytor napisał/a:
cwelu cIEBIE mogli wyskrobać X lat temu to byśmy nie musieli czytać tWOJEGO pierdolenia. nie, nie jestem katolikiem i nie chodzę do kościółka ale szacunek do życia się należy trutniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów