oni nie kradną, tylko biorą to co im sie należy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska to raj dla cyganów.Dlatego, ze u nas jest ich jeszcze stosunkowo nie wielu i staramy się przymykać oko na ich wybryki.Jeśli nie zaczniemy robić z nimi porządku to będziemy mieli problem, jak Czesi czy Słowacy...
Nie chce generalizować ale nie widziałem nigdy pracującego cygana.
Pszczyńskie rumuny widziałem to w TV.
Ale co oni zabrali ?:O ja nic nie widziałem ...
Nie wiem czemu tu sie dziwic. Przeciez te zwierzeta maja ciemny kolor skory.
hitler by zrobił z nimi porządek
Ok dla kogoś kto się zna.
Ja jestem akurat sprzedawcą w sklepie, czy gdyby mi taka zgraja wpadła do sklepu mam prawo wyprosić resztę i tylko by ta jedna rura robiła zakupy???
Ja jestem akurat sprzedawcą w sklepie, czy gdyby mi taka zgraja wpadła do sklepu mam prawo wyprosić resztę i tylko by ta jedna rura robiła zakupy???
dziadek hitler by wiedzial co z nimi zrobic.
monchir napisał/a:
Ok dla kogoś kto się zna.
Generalnie nie wiem jak jest to określone w prawie ale ja mam wyjebane i od razu karze im opuścić mój sklep. Od trzech lat przyłażą i próbują w kilka osób zmylić mnie by coś opierdolić a przez 3 lata nie kupili choć jebanego doładowania za 5 zł. Co mnie najbardziej dziwi to to że obok mojego sklepu jest kantor i oni przyłażą wymieniać tam drobne na banknoty to skurwysyństwo potrafią przynieść jednego dnia z 1000 zl w bilonie. Że ludzie wciąż dają się nabierać na to !!! Tępić !!!
widziałem jednego cygana, ktory pracował w dyskotece jako ochroniarz;)
Pamiętam jak chodziły takie po "wsi" i kradły, aczkolwiek byłem mały i nie mogłem zareagować, teraz już nie raz stępiłem cyganów na mieście i nie raz miałem niezłą kłotnie, raz nawet bójkę. Nie jestem rasistą, ale Cyganie wypierdalajcie z tego kraju do Niemiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów