oni nie kradną, tylko biorą to co im sie należy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bądź mądry : wchodzi taka ekipa odrazu wyjebać za drzwi też nie miło bo inni widzą to wyrabiają zdanie sobie o nas , że prostaki i hamy. ale z drugiej strony będziesz miły i uprzejmy i za pół godziny zorientujesz się że wyjebali cię na 3000zł
neoneron napisał/a:
tak tak tak podli złodzieje...ja sam nigdy nie kradnę i tylko sumiennie płacąc podatki liczę że ofe cokolwiek odda.jem najtańsze parówki i liczę na miejsce w raju...jasne.wspieram system i dobrze mi na kolanach.... a tak naprawdę to zdrówko za tych co nigdy etatem się nie zhańbili.
Asz Tyś mnie wkurwił teraz tym tekstem....
Pewnie sam takm cyganem jesteś, który żeruje tylko na innych ludziach i sam nie potrafi normalnie pracować bo się ma dwie lewe ręce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów