oni nie kradną, tylko biorą to co im sie należy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@up up Dlatego też nacjonalizm narodowy rośnie w siłę. Wkurwia mnie widok spasłych świń bujających się po mieście kradzionymi mietkami
Co za jebane szmaty !!! Jak do mnie to kurestwo do serwisu wchodzi od razu wypierdalam!!!
tak tak tak podli złodzieje...ja sam nigdy nie kradnę i tylko sumiennie płacąc podatki liczę że ofe cokolwiek odda.jem najtańsze parówki i liczę na miejsce w raju...jasne.wspieram system i dobrze mi na kolanach.... a tak naprawdę to zdrówko za tych co nigdy etatem się nie zhańbili.
@neoneron wiesz bronisz w tej chwili bronisz nacje ktora zyje tylko i wylacznie z nielegala... znasz jakiegos cygana co normalnie pracuje? jesli tak to chetnie go poznam i zrobie sobie z nim zdjecie bo jest duze prawdopodobienstwo, ze to jedyny taki przypadek na swiecie
palić na stosie nic więcej
xavi85 napisał/a:
@Rems pierdolisz tak jakby Polacy nie kradli;)
To ty pierdolisz głupoty! Rems ma racje, nie raz byłem świadkiem jak oni opierdalają bądz mają zamiar kogoś okraść. Moja mama kilka lat temu kupiła owoce tym dzieciom i im je dała to te małe zjebane śmierdziuchy zaczeły tymi owocami w moją mame rzucać. To że znajdzie się odłam polaczków w Anglii żyjący ze złodziejstwa to nie usprawiedliwia zachowania cyganów głównie żyjących z żebru i złodziejstwa!!!
patyk161 napisał/a:
Ja jezdzilem do niemiec w latach 90 i to samo robilem a nie jestem cyganem:)
ale jesteś zajebisty!
@patyk
to masz powod do dumy, od tej chwili jestes bohaterem polowy jp-gimbusow
to masz powod do dumy, od tej chwili jestes bohaterem polowy jp-gimbusow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów