Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
Wtórny analfabetyzm to brak umiejętności zrozumienia czytanego tekstu. Ale nie o tym jest ten temat.
Aborcja powinna być dozwolona tylko wtedy kiedy wiadomo, że dziecko urodzi się kalekie albo ciąża zagraża zdrowiu matki.
A co jeśli matka zostanie zgwałcona mądralo? Ma donosić ciąże?
Babcia zawsze mi mówiła, że z głupotą się nie da wygrać, więc nie będę z Tobą dyskutował. Powiem Ci tylko jak nazywa się twoja choroba: wtórny analfabetyzm.
W chwili, gdy plemnik łączy się z komórką jajową, komórka ta ma już pełny zestaw chromosomów, które definiują człowieka. To jest fakt.
@up: Jak walicie konia to też popełniacie aborcje milionów osób? Kurwa niedługo pogrzeb plemnikom będziemy odprawiać.
@up a walisz konia na komórki jajowe, degeneracie?
Tępym, zacofanym i odmóżdżonym zaściankowcom nie przetłumaczysz w żaden sposób...
Weź się, kurwa, pierdol, jak nie umiesz rozmawiać. A twój stary ma się hajtać z sąsiadem, jak poczują do siebie pedalską miętę?
tu masz ID posta, do którego ewentualnie możesz się odwołać - #1988041. jeśli, oczywiście, stać cię na to. nie obrażę się jednak, jeśli zamkniesz mordę. widzisz, wbrew temu, co może się wydawać, w życiu nie każdy musi być inteligentny i mieć poglądy. nie oczekuję tego od ciebie.
a chciałem powiedzieć: kurwa, jakaś pała argumentuje ad matrem. pokażę mu, że to głupie - jak jest inteligentny, zrozumie i zawstydzi się. a jak jest w porządku - nawet przeprosi.
nie sprostałeś...
Oj BongMan'ie. Masz argumenty? Nie? To na chuj się udzielasz?
To jest domena "światowych" i "oświeconych" ludzi. Nie powie taki nic , co odnosi się do tematu, tylko od razu zacznie rzucać mięsem i nawalać obelgami na chybił-trafił.
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Mam jeden najważniejszy argument, który jest głosem rozsądku wielu światłych ludzi i powinien już dawno zakończyć tego typu dyskusje: Kobieta ma prawo decydować o sobie. Jeśli chce wyskrobać, to nikt jej nie powinien zabraniać.
Oprócz tego jest wiele aspektów społecznych przemawiających za. Jak myślisz, skąd w Polsce tyle przypadków dzieciobójstwa? Bo zachodzą patolówy w ciąże, świeżo upieczona rodzinka jest w głębokiej dupie finansowej i nie tylko, a kończy się to wiadomo jak. Jak, dajmy na to, w Anglii jakąś 17-latkę zaleje kolega, to idą do szpitala i bezpłatnie usuwają. A w Polsce zmusza się ją żeby urodziła dziecko i nie mając żadnych perspektyw ani możliwości, utrzymała je i wychowała, przy okazji zjebując życie sobie, facetowi i rodzicom pewnie też. Miał być jeden argument, poszły trzy. Mogłoby ich być i 20, ale ta dyskusja i tak nie zostanie rozstrzygnięta.
Sorry ale z twoich tekstów wynika że jesteś tępym prostakiem który kurw używa jako przecinka.
Przeczytałem twojego posta. Co z niego wynika? Czytasz wogóle to co piszesz? "że człowiekiek poczęty podczas gwałtu jest człowiekiem, którego istnienie można poddać wątpliwości oszustwem intelektualnym..." WTF? Zgrywasz inteligenta ? W drugiej części życzysz lasce która wrzuciła jakiś obrazek w sieć żeby miała dziecko z zespołem downa? Na jakiej podstawie wnioskujesz że się puszcza? Tępa sztuka z ciebie.