Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,______________
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan@up: Jak walicie konia to też popełniacie aborcje milionów osób? Kurwa niedługo pogrzeb plemnikom będziemy odprawiać.
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanDlaczego 90% tych, którzy tak najbardziej szczekają za prawem aborcji nigdy jej nie popełnią? Bo z tego zrobiła się sprawa polityczna. Większości nie chodzi o aborcję, tylko o walkę z kościołem, który jej zakazuje i z "zacofanymi katolami". Chodzi o pokazanie jakim jest się świadomym, inteligentnym i postępowym człowiekiem, bo to jest w dzisiejszych czasach najważniejsze.
P.S. jestem ZA prawem aborcji w określonych przypadkach...
Czekam na logiczną odpowiedź i MERYTORYCZNĄ dyskusję, postępowi antyfaszyści :*
Babcia zawsze mi mówiła, że z głupotą się nie da wygrać, więc nie będę z Tobą dyskutował. Powiem Ci tylko jak nazywa się twoja choroba: wtórny analfabetyzm.
Skoro napisałem ten post to jak ma się to do analfabetyzmu?
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan