To się wytnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
To się wytnie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
pokazalby chuja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
napewno lałby pod prąd by siki obmywału mu nogi.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu chujowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.
pokazalby chuja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu chujowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.
Nowoczesny spławik na gówna, jak na razie bez sukcesów.
widać że koleś leje z butelki ;P w chujku nie ma wylotu szerokości 1-1,5 cm jak strumień który robi ;P
ale co jak co piwo masz instadebile są debilami
ale co jak co piwo masz instadebile są debilami
fake a Wy to jak ten, pelikany, łykacie
JaTylkonaChwile napisał/a:
tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
Jak był najebany to właśnie tak by zrobił jak piszesz
Uryno terapia i tyle.
W letnie weekendy cały Śląsk zjeżdża się do Brennej nad rzeczkę. Moczą się nieświadomi, że większość górali spuszcza tam szambo...
htp napisał/a:
W letnie weekendy cały Śląsk zjeżdża się do Brennej nad rzeczkę. Moczą się nieświadomi, że większość górali spuszcza tam szambo...
Chyba chodzi Ci nie o rzeczkę, a strugę Brennice.
Niezła ustawka. Haha
Cycki!
Cycki!
"Modelka w dubaju zaśmiała się pod nosem po czym przełknęła ostatni kawałek gówna"
Nawet jeśli to fejk, to kurwa warto było, żeby zjebać sesję zjebanym ludziom z socjalmediów. Jak ja tych jebanych pretensjonalnych pasozytów kurwa nie trawię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów