Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
stary ci lewatywe robił z tego denaturatu i koty ruchałeś, ze to jedyne co potrafisz powiedziec ?
No gość ładnie pojebany komentarz co 10-15min
chuj z tym ze co 15 minut, zeby te komy miały jakąs wartosc, cały czas to samo, stara sie być sadystyczny na siłe albo to co wyżej napisałem
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Ja wolę takie akcje z poligonami6. Zazwyczaj płaczą już w momencie jak do nich podchodzisz i jeszcze nic nawet nie zrobiłeś. Później zaczynają szczać po nogach i wołać matkę, która przychodzi i spuszcza mu wpierdol za bycie spierdoliną.
A ja wole takie akcję z takimi jak ty. Tacy to dopiero wyją.
To wy chyba sekcji hard nie widzieliście XD
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
tobie w mordę więcej wejdzie i wycia nie będzie..
Umysłowo ograniczeni ludzie, sadol jest do wrzutek takich jak ta, a sekcja komemtarzy jest do wyrażenia swojego zdania. Mam wrażenie, że część z was liczy na to, że wszyscy jednym głosem się zaśmiejemy bez refleksji nad bestialstwem czy to wobec szczura czy człowieka. Spierdolona chołota, naprawdę
Jak mnie wkurwiają komentarze typu "to nie kwejk", "sadol nie dla wszystkich".
Umysłowo ograniczeni ludzie, sadol jest do wrzutek takich jak ta, a sekcja komemtarzy jest do wyrażenia swojego zdania. Mam wrażenie, że część z was liczy na to, że wszyscy jednym głosem się zaśmiejemy bez refleksji nad bestialstwem czy to wobec szczura czy człowieka. Spierdolona chołota, naprawdę
Mówiąc krótko, nie zesraj się i zatrudnij w deratyzacji, zobaczysz co się wyrabia, a nie wylewasz swoje gorzkie żale, bo spalili szkodnika.
Pamiętajcie - zakładajcie prezerwatywy inaczej możecie spłodzić takie gówno i jeszcze trzeba będzie płacić na jego utzrymanie!
podpalil bym tych ludzi
Nie widze w tym nic zabawnego.
Też nic. Żałuję, że odpaliłem, chuj mnie bierze ale :
Szanujmy kolesia. To i tak zbiór dewiantów. Wolę podpałki i powolne kadlubkowanie.
Jak inni dmuchali żaby/ropuchy to dałem w/w efekt. Spiryt, Bena lub denat w trzewia. Płonąca motorówka.
Żałuję ale wiem, że są takie sytuacje. Ja wyrosłem. Poligon napisze, że spedalilem się i jestem ckliwy.
I chuj mu w kakao.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów