Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
ogolnie uwazam, ze pierdolisz glupoty ale koty mnie wkurwiaja i chectnie bym zobaczyl taka akcje, szczegolnie jak kot sasiada przyszedl dzisiaj, rozjebal mi roslinki i nasral w ogrodku :/
Poligon jak zawszę w formie. A wiecie że Nasz kolega jest też gwiazdą kwejka?
Lubią go tam
"kolega" to spore przejęzyczenie. Zwykła ludzka spierdolina.
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
Na ciebie lałbym denaturatu aż miło, kurwo jebana.
To wy chyba sekcji hard nie widzieliście XD
jest roznica mordo miedzy hardem a poligonem poniewaz hard nas cieszy i zabawia a ten pajac wkurwia
ps. gosciu to smiec, nawet na kwejku go wyzywają i nie chcą
ogolnie uwazam, ze pierdolisz glupoty ale koty mnie wkurwiaja i chectnie bym zobaczyl taka akcje, szczegolnie jak kot sasiada przyszedl dzisiaj, rozjebal mi roslinki i nasral w ogrodku :/
Podrzuc kotu jakies miecho z ostra papryką, jest duża szansa ze zdechnie. A jak nie to zasra sasiadowi cały przybytek.
żałujemy że takim wieśniakom ja ty podłączono internet
Nie widze w tym nic zabawnego.
Przysięgam, że ja też nie. Ale z naukowego punktu widzenia byłem ciekawy jak daleko nasz płomyczek zajdzie...
żałujemy że takim wieśniakom ja ty podłączono internet
Hehehe, zaciekawiło mnie to w komentarzach o co chodzi z tym waszym poligonem6. No co? Fame jest? Jest! Ale tak serio: poligon to z tego co ja wiem taki wykrzywiony klucz albo pole ćwiczebne we wojsku...ale expertem nie jestem. No w każdym razie: czy ten poligon6 to na prawdę w jakiś szczególny sposób od reszty hołoty się odznacza? Pytam poważnie bo może tylko ja nie mogę dojrzeć różnicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów