📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
Jedyny minus ze moga gdzieś wpaść do szopy i podpalić. Dlatego nie nalezy zbyt duzo lac denaturatu.
Czy tają niektóre komentarze, nie mam wątpliwościi, że sadol nie jest dla wszystkich
z chęcią zobaczył bym tego balasa jak się pali i spierdala !
VaultQuantumLass napisał/a:
Nie widze w tym nic zabawnego.
Dlaczego? Nie jest to atencyjne zwierzę tylko najzwyklejszy gryzoń więcej można się uśmiechnąć. I tak czy prędzej czy później skończyłby w lapach kota.
poligon6 napisał/a:
Zajebiste ale wole takie akcje z kotem, lepiej popierdalają i wyja przy tym przeraźliwie.
Karma wraca
~VaultQuantumLass napisał/a:
Nie widze w tym nic zabawnego.
coincrush napisał/a:
Karma wraca
Wy chyba portale pomyliliście Wypad na kwejka
Ojciec opowiadał że właśnie w taki sposób pradziadkowi stodole spalili
W zalewie gówna, które ostatnio tu trafia to jest naprawdę świetny materiał.
poligon6 napisał/a:
A ja wole takie akcję z takimi jak ty. Tacy to dopiero wyją.
Poligon jak zawszę w formie. A wiecie że Nasz kolega jest też gwiazdą kwejka?
m.kwejk.pl/uzytkownik/poligon6/tablica/komentarze
Lubią go tam
m.kwejk.pl/uzytkownik/poligon6/tablica/komentarze
Lubią go tam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów