Kierowca chyba zdążył się ewakuować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Och nie! Już nie będzie lewego pasa na autostradzie blokował!
baronturbina napisał/a:
Och nie! Już nie będzie lewego pasa na autostradzie blokował!
a kto ci ciepłe bułeczki dowiezie?
Nie jem chlebka bo mam sraczke po glutenie.
Cytat:
Nie jem chlebka bo mam sraczke po glutenie.
A kto Ci piwko dowiezie ?
alkoholem tez się brzydzę, ale jak co to Uber Eats. A resztę mam w dupie. za paliwo tez nie płace bi mam służbowe (jeśli ktoś by tem temat poruszył to wyjaśnienie wystarczy)
Co on kurwa przewoził, jakieś fajerwerki chińskie?
Rekcja trochę łańcuchowa, ale nie jebło wszystko na raz.. Jakby po kolei wypalały się i eksplodowały chińskie drobne fajerwerki.
Rekcja trochę łańcuchowa, ale nie jebło wszystko na raz.. Jakby po kolei wypalały się i eksplodowały chińskie drobne fajerwerki.
ChomikAdrian napisał/a:
Co on kurwa przewoził, jakieś fajerwerki chińskie?
rafalsky napisał/a:
Kierowca pizda bo zdążyłby siodło odpiąć i ciągnikiem odjechać
Miałem pytać - ile trwa odczepienie naczepy ? Przecież taki ciągnik siodłowy to kupa hajsu...
baronturbina napisał/a:
alkoholem tez się brzydzę, ale jak co to Uber Eats. A resztę mam w dupie. za paliwo tez nie płace bi mam służbowe (jeśli ktoś by tem temat poruszył to wyjaśnienie wystarczy)
A Uber to jedzenie choduje w pudełkach na balkonie. Weź się w głowę stuknij
To nowe zabezpieczenie przed imigrantami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów