📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ciężko było to przewidzieć
no, ale co najmniej jednemu na dobre wyszło, wybielił się trochę...
no, ale co najmniej jednemu na dobre wyszło, wybielił się trochę...
Nagrywający miał szanse na materiał życia, ale zjebał go równo.
Bo ciemnieją pod wpływem niegodziwości - lenistwa, złodziejstwa, nieróbstwa. To kara od boga:D
-Ernest Hemingway
Michael Jackson potrzebował wydać miliony na operacje, aby stać się białym, a tutaj prostszy sposób. Wystarczy wsadzić rękę do ognia i murzynki białe jak cała reszta
mateusos napisał/a:
A jednak pod skora sa biali
Nie są biali. Po prostu się wybielił, bo coś w życiu zrobił
mimo że mużynek , ale poparzenie w huj bolesne , czego nie zrobi się dla urody napisałbym, ale mi go szkoda
Jak to kurwa jest, w sekundę go spaliło całego razem z ciuchami, a włosów nie ruszyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów