Te gaśnice to sobie może panna z bardziej rozepchaną kuciapą właśnie w nią wsadzić, by jej przyjemnie było. Jak się jara zestaw, to w miarę możliwości odpinasz konia i nim uciekasz. Jak się jara naczepa oraz koń, to oddalasz się jak najdalej i wzywasz straż.
Te gaśnice to sobie może panna z bardziej rozepchaną kuciapą właśnie w nią wsadzić, by jej przyjemnie było. Jak się jara zestaw, to w miarę możliwości odpinasz konia i nim uciekasz. Jak się jara naczepa oraz koń, to oddalasz się jak najdalej i wzywasz straż.
Ten Mercedes spalił się razem z DAFem bo to koledzy z jednej firmy i zajarali naczepy bo coś gotowali między autami.
A co do gaśnic. Potrzeba aż 4 gaśnic żeby ugasić płonący zestaw ubrań roboczych. Kiedyś robiliśmy próbę na warsztacie. Zajaraliśmy stary kombinezon i buty mechanika co poszedł w turbo i stary kazał zrobić porządek w jego szafce. 4 gaśnica dopiero dała radę.
Pewnie jakiś cymbał tirowski nie dostał wypłaty już drugi miesiąc u Janusza, to się wkurwił i podpalił flotę szefa.
Jeśli zajęło kabinę, a pewnie zajęło, to 150 - 200 tysi poszło się jebać. Ktoś wie, jaki to model (IVECO?) i ile dokładnie wart?
koledzy z jednej firmy i zajarali naczepy bo coś gotowali między autami.
Gotowali między TIRami, no kurwa nie wierzę, że można być aż takim jebanym cymbałem... Może jeszcze ognisko rozpalali między naczepami, żeby kiełbaski upiec?
Jebie celowym podpaleniem...
Jebany polski wsiur podnieca się, jakby modelkę ruchał. Gdyby to był jego własny TIR, to by zapierdalał z gaśnicą i ryczał "chłopaki pomóżcie ugasić"...
Pewnie jakiś cymbał tirowski nie dostał wypłaty już drugi miesiąc u Janusza, to się wkurwił i podpalił flotę szefa.
Jeśli zajęło kabinę, a pewnie zajęło, to 150 - 200 tysi poszło się jebać. Ktoś wie, jaki to model (IVECO?) i ile dokładnie wart?
Przyglupie, ten biały to DAF 106 a nie żadne Iveco.
Gotowali między TIRami, no kurwa nie wierzę, że można być aż takim jebanym cymbałem... Może jeszcze ognisko rozpalali między naczepami, żeby kiełbaski upiec?
Jebie celowym podpaleniem...
Pewnie schowali sie przed wiatrem...
Dzięki cymbale. Nie znam się na sprzęcie, którym śmigają TIRowskie ułomy.
Pewnie schowali sie przed wiatrem...
Niezłe ochłapy muszą zarabiać TIRowcy, skoro nie stać ich nawet na michę spyry w tanim barze, tylko muszą odpierdalać jakieś maniany i podgrzewać żarcie ze słoików na parkingu między naczepami, a do tego srają w krzakach, szczają na oponę, myją się... raz na 2 tygodnie, jak zajadą do chaty, a z tym ruchaniem kurew na trasie to też bajki. Jedyna, na jaką stać te brudasy to Renia Rączkowska...
Panie Napletek, kierowcy TIRow zarabiają miesięcznie tyle,
ile ty na zmywaku w dojczach nie zarobisz przez kwartał
Gotują sami, bo jest to zwyczajnie ekonomiczne, zdrowsze,
bezpieczniejsze. I moga zjeść zawsze wtedy, kiedy mają
na to ochotę. A nie wtedy, kiedy trafią na szemranej jakości bar