📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przypomniałeś mi,że muszę zapalić - dzięki
Przede wszystkim te palaczowe płuca są starsze, za czym idzie zdecydowanie mniejsza ilość włókien sprężystych w płucach. Gorzej się oddycha z takimi. Te różowiutkie muszą być świerzaki z jakiegoś młodego zwierzęcia.
ODkarzacz napisał/a:
Przede wszystkim te palaczowe płuca są starsze, za czym idzie zdecydowanie mniejsza ilość włókien sprężystych w płucach. Gorzej się oddycha z takimi. Te różowiutkie muszą być świerzaki z jakiegoś młodego zwierzęcia.
Masz rację. Wygląd i działanie płuc palacza nie ma nic wspólnego z paleniem papierosów.
dobrze że nie ple fe mamie pokarze
I tak oboje nie żyją .
Płuca palacza będą wyglądały gorzej, ale płuca nie-palacza też będą czarne i mało sympatycznie wyglądające. Takie różowiutkie u kogoś kto swoje latka ma to tylko w erze. Czyli ściema totalna. Czemu każdy musi naciągać rzeczywistość w swoją stronę?
Widziałem takie na wystawie human body exhibition.Jest zajebista różnica między tymi palacza,a tymi niepalącego
Palcie dalej te ruskie cygary które śmierdzą benzyną, oponami, gumą i Bóg wie czym jeszcze Smacznego
Te czarne to wędzone płuca starego murzyna, tylko oni mają smołę zamiast krwi
Czy tylko ja czekałem, aż te płuca wybuchną?
Tak to jest jak sie pali cudzesy the cygaretes
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów