📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Widać jest ciekawie
Taki wyższy poziom ustawek kiboli.
Proponuje aby wyslac tych wszystkich "wojów" w ekwipunku bojowym na warszawe.Nagroda specjalna dla tego kto glowe rudego nabita na włócznie przyniesie.Ewentualnie zrobic go odrazu królem.
Wydaje mi się to trochę nierealistyczne, że gość wali w teorii dwuręcznym mieczem w łeb drugiego, a potem walczą jak gdyby nigdy nic
up@
Przyjedz na Grunwald, a nie siedzisz przed kompem , to zobaczysz o co chodzi w tej zabawie albo jak kto woli drogim hobby )
Przyjedz na Grunwald, a nie siedzisz przed kompem , to zobaczysz o co chodzi w tej zabawie albo jak kto woli drogim hobby )
@Pilotn22
Trzeba go powalić na ziemię. A napierdala go mieczem po głowie żeby stracił równowagę.
Trzeba go powalić na ziemię. A napierdala go mieczem po głowie żeby stracił równowagę.
To jest ogień !!!
ostrze noże i nożyczki, halabardy i pilniczki...
Słuszna uwaga. Gdyby dobrze ostrzyli swoją broń, to zabawa byłaby bardzo realistyczna
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów