📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kontrolka ostrzegającymi niezapiętych pasach… ostrzegała. Ale dobrze że nie zapięli
Bananowe dzieci uczciły zakończenie roku szkolnego. Moi koledzy z klasy też tak zginęli...
Veni_Vidi napisał/a:
Niby TYOTA a wozi się jak taczka do gnoju zza Odry...
Nie została skonstruowana do pajacowania na krętych drogach, nie do tego są SUV-y.
Zaskakujące że są ludzie, którzy tego nie potrafią zrozumieć.
W lusterku widać, że prowadzi kobieta...
Ajot napisał/a:
Nie została skonstruowana do pajacowania na krętych drogach, nie do tego są SUV-y.
Zaskakujące że są ludzie, którzy tego nie potrafią zrozumieć.
Zaskakujące, że są ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć sarkazmu... Może dlatego, że potrzebne jest IQ wyższe od numeru buta?
Veni_Vidi napisał/a:
Bakteria dodaje kilkaset kilo. A dodatkowo Toyoty nie są mistrzami trakcji.
mazga50 napisał/a:
Bakteria dodaje kilkaset kilo. A dodatkowo Toyoty nie są mistrzami trakcji.
Zrozumiałeś co napisałem, czy od słowa TOYOTA tobie też myślenie odcięło?
Veni_Vidi napisał/a:
toyoty prowadzi się jak pontony. miałem kupić rav4, ale zrezygnowałem. mega niestabilne.
mun66 napisał/a:
toyoty prowadzi się jak pontony. miałem kupić rav4, ale zrezygnowałem. mega niestabilne.
Kup sobie taczkę do wożenia gnoju zza Odry, pełno ich jeździ w Polsce, nie będziesz się wyróżniał
Kierownik pewnie zobaczył szyld "skup katalizatorów dużo płacimy", to i postanowił szybko przygotować auto do wymontowania. Taki kierownik to skarb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów