18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Płyta kartonowo-gipsowa
KAZ!K • 2010-12-14, 23:08
Dział z kawałami ale niestety historia prawdziwa

Pracuję w jednej z dużych sieci marketów budowlanych jako pracownik biura logistyki. Rzecz działa się kilka miesięcy temu... Prawie każdy wie jak wygląda płyta kartonowo-gipsowa do lekkiej zabudowy, a cała sprawa tyczyła się właśnie takowej. Siedzę sobie w biurze, nagle dochodzą mnie krzyki awantury z informacji głównej. Jako, że lubię wszelkie kłótnie z klientami, czym prędzej wybiegłem na antresolę (moje biuro jest zaraz ponad info głównym) i usłyszałem klienta krzyczącego do kierownika działu budowlanego:
- ... Panie, ja kupiłem tą jebaną płytę! I próbowałem na tysiąc sposobów, na mokro i na sucho. I tego kurwa w żaden sposób nie da się rozpakować z kartonu!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
g................6 2010-12-14, 23:13
co to znaczy kure*twa? to jakiś skrót od kurwa twoja mać?
Zgłoś
august82 2010-12-14, 23:43 24
Pracownik biura logistyki. Też pracuję w magazynie.
Zgłoś
tomek1973 2010-12-14, 23:48
kurwa mógł facet iść na kurs pakowania prezentów to by mógł rozpakować :p
Zgłoś
szefooo 2010-12-15, 0:07 1
Chciałem coś napisać ale mnie autentycznie zatkało.
Zgłoś
mkmkmk2 2010-12-15, 9:28
Było mu sprzedać szpachelkę.
Zgłoś
CPCH 2010-12-15, 9:30 1
słowo biuro pada tyle razy, że chyba sam uwierzyłeś że jesteś biurowym pracownikiem.... doradco klienta...

uprzedzając kolejne pytania....

Ja dostarczam pizzę i robię sosy czosnkowe...
Zgłoś
snik0 2010-12-15, 9:50
Potwierdzam autentyk, dziadek mi opowiadał jak na wojnie kupował KGP
Zgłoś
adekk 2010-12-15, 10:57
co za dureń, przecież każdy wie że powinien zostawić papier a wyjebać gips
Zgłoś
kosciej 2010-12-15, 11:56
powinien być tu dział z autentykami
na pewno był by używany
Zgłoś
hojo_hojo 2010-12-15, 16:48
powiem ci ze nawet bym sie moze i usmial, gdybym nie czytal wczoraj tego samego na innej stronie. Wchodz czesciej na harda, tam cie naucza co to znaczy byc oryginalnym.
Zgłoś
KAZ!K 2010-12-15, 18:00
nie twierdzę że to moje
Zgłoś
putINssie 2010-12-15, 20:56
@august82
To widzę że kurwa pojęcie masz jak chuj, idź dalej konserwować podłogi mopem !
Zgłoś
Hrabia Drapula 2010-12-16, 0:29
było sprzedać mu worek gipsu niech sobie zrobi sam płytę,a worek łatwy w obsłudze
Zgłoś
G................9 2010-12-17, 13:19
Kurwa, cóż powiedzieć. Polacy i Polska, jedna wielka banda niedouczonych, zapitych i narzekających produktów post-komunistycznego systemu. Narzekają nawet na to, że w zimie jest zimno.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem