📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Myślałem że się posypią jak domki z kart. A tu proszę solidna konstrukcja. Tylko podłoże słabe
Polacy budowali.
O kurwyna, wyobraźcie sobie że zachlaliście pałę i nagle budzisz się żeby zrobić lopeza na kaca na balkonie a tu koniec świata. Taki prawdziwy z Twojej perspektywy a nie jakiś covid 19
Bierzesz kredycik pod hipotekę taki malutki na 25 lat, inwestujesz w działki nad wodą.......i nima działek.
Hmm zastanawia mnie o się dzieje kiedy własnościowa ziemia wraz z nieruchomością osuwa się do oceanu, zaś jej miejsce zajmuje ów ocean. Traci się prawo do gruntu którego de facto nie ma ? Czy ma się kawałek oceanu w jej miejscu ? Jacyś specjaliści ?
Hmm zastanawia mnie o się dzieje kiedy własnościowa ziemia wraz z nieruchomością osuwa się do oceanu, zaś jej miejsce zajmuje ów ocean. Traci się prawo do gruntu którego de facto nie ma ? Czy ma się kawałek oceanu w jej miejscu ? Jacyś specjaliści ?
Albo co w skutek osunięcia ziemi, nieruchomość przemieści się na teren, geograficznie należący do innego właściciela?
Stwierdzam iż zaistniała sytuacja mogła przysporzyć pewnych niedogodności w zamieszkiwaniu tychże domów poprzez ich właścicieli lub najemców.
Tam nie tylko domy chujowo budują ale nawet i grunty
Wodna kulturka. Po wszystkim domki (przynajmniej część) wróciły (prawie) na miejsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów