Idziesz sobie do roboty a tu takie coś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zagadałeś? Skorzystałeś? Popękał Ci miednice?
Czym to się różni od tindera, czy od zwykłej kurwy? Przynajmniej fekalioskóry wie gdzie jego miejsce.
Przecież chłop pracuje. Chce się kurwić za hajs, a jeśli to jest zachód, to pewnie parę podstarzałych dam się skusi. W końcu dzięki imigrantom nie muszą już jeździć w ciepłe kraje, żeby jakiś opalony biedak za pare euro je wykorzystał.
Według mnie powinien być bardziej uniwersalny, i rozszerzyć zakres usług, np. "eat pussy / suck cook"
mygyry napisał/a:
Dopiszcie mu "free aids"
Mówisz i masz.
problem w tym że uchodźcy uciekają z polandii, taka tutaj chujnia że nawet oni nie chcą tu być xD
Alleluja! Bongman odnaleziony!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów