📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślałam, że wypadnie ze zjeżdżali?
Może by tak nie bolało
Oglądałem to 5 razy. Dla tego pierdolę zjeżdżalnie parków wodnych i pierdolone roller coaster’y.
zapewne przed wejściem wisi tabliczka z ilustracją aby nie zjeżdżać w ten sposób
plastic napisał/a:
zapewne przed wejściem wisi tabliczka z ilustracją aby nie zjeżdżać w ten sposób
Sam jesteś tabliczka, wyjeżdżasz z niebieskiej rury na pomarańczowym zawrotka i następnie powrót przez sektor pomarańczowy. Koleś miał po prostu pecha. A swoją drogą chujowo zaprojektowane.
Jarokwakin napisał/a:
Sam jesteś tabliczka, wyjeżdżasz z niebieskiej rury na pomarańczowym zawrotka i następnie powrót przez sektor pomarańczowy. Koleś miał po prostu pecha. A swoją drogą chujowo zaprojektowane.
obejrzałem jeszcze raz i wygląda na to, że typ się złapał ręką krawędzi, kiedy był na samej górze i przytrzymał. przez to zabrakło mu tego metra. inną kwestią jest pytanie, czy tak samo dojechałby do tej krawędzi, gdyby nie było za nim pontona, który dodatkowo go wypchnął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów